The Weeknd i Selena Gomez se svađaju oko starateljstva nad kucom

fb
tw
wa
tg

Čini se da drama između Selene Gomez i The Weeknda još uvek nije gotova, jer kako prenose strani mediji bivši par se svađa oko starateljstva nad preslatkom kucom Charlia.

Naime, Sel i Abel su krajem leta zajedno usvojili prelepo kučence koje su nazvali Charlie. I pevač i pevačica su se jako vezali za novog ljubimca, međutim, nakon raskida Selena je Charlia povela sa sobom. Izvor za jedan magazin tvrdi da Selena na Charlia gleda kao na poklon koji je dobila od Abela, pa smatra da je na njoj da ga zadrži.

The Weeknd se izgleda ne slaže,  a izvor dodaje da pevaču mali Charlie jako nedostaje. Osim toga, Abel je i zabrinut za malu kucu, jer smatra da Selena zbog obaveza neće imati vremena da se brine o njemu.

Zbog očiglednih rupa u ovoj priči, odlučili smo da upravo ona zaslužuje da ove nedelje bude svrstana u našu rubliku Glasina nedelje. Pre svega, nedugo nakon raskida Abel je udomio novo kuče, kojem se često i ponosno hvali na svim društvenim mrežama. Osim toga, kako smo samo Selenu javno viđali sa Charliem, kojeg je često vodila sa sobom na set njenog novog filma, i nije veliko iznenađenje što je upravo ona dobila ‘puno starateljstvo’ nad kucom.

Kako niko nije zvanično demantovao ove glasine (a sumnjamo da će to bilo ko i uraditi), ali su vest preneli brojni portali, ostavićemo na vama da odlučite da li želite da poverujete u priču ili ne.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.