in

Taylor Swift prva žena proglašena globalnom ikonom na dodeli Brit nagrada

Njen dolazak nije bio najavljen, pa su gledaoci bili iznenađeni kada se pojavila na sceni

Dodela BRIT nagrada održana je sinoć u Londonu u O2 areni, što je prva muzička manifestacija koja se dogodila u ovoj areni duže od godinu dana.

Na ovogodišnjoj manifestaciji bilo je publike od 4.000 ljudi, čiji je domaćin bio komičar Jack Whitehall.

Publika u zatvorenom prostoru nije morala da se udaljava niti da nosi maske kada sede. Ipak, svi su morali da pokažu negativan testa na koronu da bi ušli na dodelu.

Little Mix se upisao u istoriju kao prvi ženski bend koji je osvojio nagradu za najbolji britanski bend, kao i Taylor Swift koja je prva žena koja je nagrađena priznanjem Globalna ikona. Njen dolazak nije bio najavljen, pa su gledaoci bili iznenađeni kada se pojavila na sceni.

U videu emitovan pre njenog govora pojavljuje se i Selena Gomez.

„Želim da se zahvalim prijateljima i porodici, oni tačno znaju ko su“, podelila je Swift. „Njihovo se mišljenje o meni nikada nije promenilo bez obzira kakvo je mišljenje o meni u javnosti bilo. Ako sam naučila nešto, to je da morate svakodnevno da se osvrćete oko sebe i vodite računa o ljudima koji su uvek verovali u vas i i uvek ih cenite zbog toga.“ objasnila je.

Dobitnica je bila i Dua Lipa, koja je najbolji ženski solo izvođač. Najbolji britanski singl je Watermelon Sugar Harryja Stylesa, album je Future Nostalgia Dua Lipe a najbolji internacionalni ženski izvođač, očekivano – Billie Eilish.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *