MTV EMA 2021 ove godine uživo iz Mađarske

Ovogodišnje izdanja evropske dodele MTV nagrada, MTV EMA 2021, biće održano 14. novembra iz arene Papp László u Budimpešti u Mađarskoj, saopšteno je danas.

Najveće svetske zvezde biće deo ove nezaboravne noći.

„Sa globalnim otiskom koji obuhvata 180 zemalja i bezbroj kultura, MTV EMA 2021. biće neverovatan trenutak za svakog člana naše publike da se okupi da proslavi muziku i moć kojom ona prevazilazi granice“, rekao je Rafaele Anekino, predsednik i izvršni direktor kompanije ViacomCBS Netvorks International.

„Posle tako dugog perioda, srećan sam što će se EMA održati u Budimpešti i ovo će biti izuzetna noć koja će odjeknuti širom sveta,“ dodao je.

„Odrastajući kao homoseksualac ​​u radničkoj porodici, mogućnost da vidim uzore na TV-u kao što je Pedro Zamora iz emisije THe Real World bila mi je spas i nada“, rekao je Chris McCarthi, predsednik i izvršni direktor MTV Entertainment Group Worldwide. „Zato sam tako ponosan što radim u ViacomCBS-u, koji se oduvek zalagao za jednakost za sve, i zato mi je velika čast da budem solidaran sa svojom LGBTQ+ braćom i sestrama dok proslavljamo MTV EMA 2021. iz Mađarske.“

Izvođači i detalji biće saopšteni uskoro.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.