Šta Taylor Swift misli o pomirenju Selene Gomez i Justina Biebera?

fb
tw
wa
tg

Ove nedelje nas je sve iznenadila vest da su se Justin Bieber i Selena Gomez pomirili (samo kao prijatelji) i da ponovo provode vreme zajedno. Fanovi Jelene ne mogu biti srećniji, ali oni koji vole i Taylenu nisu mogli a da se ne zapitaju šta Taylor Swift misli o tome.

Svi znamoda Tay nije Biebsov veliki fan. Zapravo, svaki put kada bi se Selena vratila svom bivšem dečku, njen odnos sa najboljom drugaricom bi zahladneo. Zato su se svi pitali da li će Selenino pomirenje sa Biebsom uticati na odnos koji ima sa Taylor. Srećom, na odgovor nismo dugo čekali, jer je zajedički prijatelj već sve otkrio:

‘’Taylor je navikla na ovaj scenario. Ona je videla suze koje je Selena prolila zbog Justina. Dala joj je puno saveta. Ona i dalje nije Justinov fan, ali više ne može biti Selenina dadilja. Shvatila je da je Selena sada odrasla osoba i da može sama da donosi odluke. To ne znači da ona mora da se slaže sa njima, ali to definitivno neće uticati na njihovo prijateljstvo, kao što je uticalo u prošlosti’’

To znači da sigurno u bliskoj budućnosti nećemo videti Sel, Tay i Biebsa na istom mestu, ali isto tako sada barem znamo da će Selena imati i Biebsa i Taylor u svom životu. Izvor je na kraju dodao i:

‘’Taylor želi samo najbolje sa Selenu, a ako ona misli da je prijateljstvo sa Bieberom dobra stvar, onda neka tako bude’’

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.