Selena Gomez spremna za ljubav: Taylor Swift joj pomaže da nađe dečka

Nakon što je više godina odmarala od dejting scene, Selena Gomez misli da je vreme da se vrati zabavljanju.

Iako je pri objavljivanju pesme Boyfriend, u kojoj peva da želi momka, istakla da joj je to zbog pandemije virusa poslednje na pameti, njena najbolja prijateljica Taylor Swift otvoreno joj pomaže da ponovo pronađe ljubav.

„Taylor uživa u tome da bude kupidon i spaja ljude,“ kaže izvor magazina Life&Style.

„Jasno je da Selena ne želi da bude sa bilo kime, pa onda njena najbolja prijateljica mora da odobri njen izbor,“ dodaje izvor.

Pošto je u prošlosti povređena više puta, Selena je odlučila da sada bude izbirljiva. Odbila je nekoliko momaka, a nije želela da ide ni na „sastanak na slepo“ sa jednim od prijatelja Taylorinog dečka, Joea Alwyna iz Velike Britanije.

Iako sve ovo sužava izbor koji je Selena napravila za Taylor, pevačica je srećna jer zna da je njena prijateljica konačno prebolela Justina Biebera i da se dobro oseća.

„Selena je u dobrom satnju sada. Zaslužuje da bude srećna sa nekim ko će je voleti bezuslovno – i Taylor će ga pronaći,“ završio je izvor.

Podsetimo, Selena je ove godine mnogo pričala o vezi sa Justinom i koliko je bila povređena.

U jednom od intervjua koje je dala, istakla je da je bila žrtva emotivnog zlostavljanja tokom veze sa njim. Rekla je i da je u toj vezi dotakla dno.

„Nije mi bila namera da postanem tabloid. Kad je to počelo da se događa, stvari su izmakle kontroli. Onda sam pomislila kako ništa od toga nije istina. Način na koji mediji ponekad objašnjavaju stvari učinio je da ja budem loša, a u realnosti nema ničeg lošeg u tome da što bih se zaljubila ili htela da nestanem na neko vreme,“ kaže pevačica.

„Počela sam da se otvaram na instagramu, jer su ljudi počeli da vode moju priču i to me je ubijalo. Mlada sam i nastaviću da se menjam i niko nema pravo da mi govori kakav je moj život,“ objasnila je ona.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.