in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Selena Gomez: Bila sam žrtva emotivnog zlostavljanja u vezi sa Justinom

U novom intervjuu, koji je dala za NPR, otkrila je da je bila žrtva emotivnog zlostavljanja tokom veze sa Justinom Bieberom.

Pop zvezda dotakla se ove teme govorivši o temama koje su je inspirisale tokom snimanja novih pesama. Akcenat je i ovoga puta bio na prvom singlu, Lose You To Love Me.

“Ponosna sam na tu pesmu. Sada ima drugačije značenje od onog koje je imala u trenutku kad sam je napisala,” počela je.

“Osetila sam da nisam dobila završetak kakav zaslužujem i to sam prihvatila, ali bio mi je potreban način da kažem neke stvari koje nikad nisam uspela,” rekla je Selena i poručila da ovo nije pesma o mržnji.

“Ovo je pesma koja kaže – imala sam nešto lepo i to nikada neću poreći. Ipak, bilo je teško i drago mi je da se završilo. Ovo je bio moj način da kažem zbogom.”

Novinarka je potom upitala da li je rekla zbogom Justinu Bieberu, jer pretpostavlja da u pesmi peva o njemu.

“Shvatam da ste morali da ubacite ime, razumem to,” odgovorila je Selena.

Novinarka je upitala da li smatra da je taj period njenog života bio najteži i da li joj je teško kada sada gleda na njega.

“Ne, jer mi je sve ovo dalo snagu. Opasno je biti zarobljen u mentalitetu žrtve. Bez namere da nekog uvredim, osećam da sam bila žrtva određenog zlostavljanja,” rekla je Selena, na šta je novinarka upitala da li smatra da je bila žrtva emotivnog zlostavljanja.

“Tako je i to je nešto za šta sam morala da nađem način da shvatim kao odrasla osoba. I morala sam da shvatim da sam sama birala,” rekla je.

“Ne želim da provedem ostatak života pričajući na ovu temu, ali ponosna sam što mogu da kažem da se nikad nisam osećala ovoliko jakom i da sam našla način da dostojanstveno pređem preko situacije,” zaključila je Selena Gomez.

loading...

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara