Procurele poruke u kojima Leigh-Anne Pinnock naziva Jesy „groznom“, oglasila se i Nicki Minaj

Članica grupe Little Mix, Leigh-Anne Pinnock, nazvala je bivšu koleginicu iz grupe, Jesy Nelson, groznom osobom, ako je suditi po porukama koje su prošlog vikenda procurele na internet.

Na TikTok nalogu NoHun osvanule su ove poruke, za koje se ne zna da li su prave.

Sve je počelo tako što je momak iza naloga NoHun objavio snimak u kome igra uz novu Jesynu pesmu, pitajući pratioce da li bi trebalo da snimi kako igra uz solo deonicu iz numere.

Leigh-Anne je na to odgovorila da ne treba i da bi umesto toga trebalo ad snimi video o tome kako Jesy koristi crnačku kulturu kako bi uspela u muzici, odnosno „blekfišuje“.

„Blekfišing“ je jedan izraz koji se koristi za one koji se pretvaraju da su crne, ili mešovite rase, kako bi postigli određeni uspeh.

U nastavku poruke, Leigh-Anne je otkrila da je Jesy blokirala nju i ostale devojke i da je ona „grozna osoba“. Nakon ove razmene, i ona i ostale devojke iz grupe otpratile su Jesy.

@nohun_

Addressing the situation before it gets out of hand

♬ original sound – NOHUN

Oglasila se i Jesy: Niko mi nikad nije rekao da „blekfišujem“

U ponedeljak uveče, na Instagram lajvu oglasila se Jesy Nelson, zajedno sa Nicki Minaj. Dok je pevačica bila tiha, reperka je rešila da progovori, navodeći da je Leigh-Anne Pinnock verovatno „ljubomorna na Nicki“.

„Teško mi je, jer sam bila u grupi sa dve devojke druge boje kože 9 godina i da mi niko ništa nije rekao sve do poslednjeg videa,“ rekla je Jesy.

„Ja imam plavu kosu do nogu, plava sočiva, šta god … sve dok nikoga ne povređujete ili govorite loše o nečijoj rasi, možete da nosite šta god želite.“ uključila se Nicki Minaj i nastavila:

„Ne pokušavajte da uništavate tuđe živote, pustite je da uživa u trenutku.“

„Ako želite solo karijere, samo recite to. Ne morate da napadate nekog drugog, ako ste se tako osećali, zašto ste družili s njom 10 godina?“ poručila je grupi Little Mix Nicki.

Jesy je rekla da joj nije ideja da vređa bilo čije nasleđe ili rasu i da pre snimanja spota nije išla u solarijum, već je bila na letovanju tri nedelje. Ona se prisetila i situacije koja se dogodila dok je bila u grupi.

„Leigh-Anne me je jednom pitala da li sam sigurna da nisam mešane rase, zbog toga što pocrnim više od nje kad sam na suncu,“ navela je Jesy, dodavši da je kovrdžavu kosu nasledila od oca.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.