in

WTFWTF LOVE!LOVE! LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Evo kako da gledaš serije i filmove besplatno na internetu

 ti daje 30 dana besplatnog gledanja serija i filmova, ti nudi sedam dana da isprobaš striming servis, ali jedan domaći servis juče je odlučio da svoje usluge ponudi – sasvim besplatno. U pitanju je Pickbox NOW.

Zbog korona virusa, koji ovih dana vlada, ovaj striming servis odlučio je da svima ponudi besplatno korišćenje usluge.

apeluje na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu – kako pojedinaca tako i firmi U ovoj neočekivanoj situaciji omogućili smo besplatno korišćenje usluge“, saopšteno je iz ove kompanije.

Da gledaš, napravi nalog besplatno na zvaničnom sajtu Pickboxa.

Šta je Pickbox?

Pickbox NOW donosi hit-serije koje nisu dostupne u regiji, s posebnim naglaskom na svetske hitove i evropsku produkciju. Sve je prevedeno na slovenački, hrvatski, srpski i makedonski!

Kako se koristi?

Lako! Sve što treba da uradiš jeste da na sajtu Pickbox.tv napraviš nalog, nakon čega se uloguješ, odabereš seriju ili film po želji i uživaš. Serije i filmove možeš da gledaš na kompu, mobilnom, Android TV-u ili da kastuješ uz pomoć Chromecasta.

Šta možeš da gledaš?

Možeš da gledaš hit-serije Moć (Power), Žrtva (The Victim), Spasi me (Save Me), Stranci (Strangers), kao i filmove o Herkulu Poarou, Priča iz Bronksa, Bekstvo iz Šošenka, Najgora noć u životu… i mnoge druge.

Šta čekaš?! Otvori Pickbox nalog!

Ako već nisi, napravi nalog besplatno na zvaničnom sajtu Pickboxa.

loading...

Komentari

Leave a Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0