in

Nicki Minaj je antivakserka: Sama radi istraživanje vakcine, širi neistine o problemima

Reperka Nicki Minaj je odabrala da se ne vakciniše protiv koronavirus – kao rezultat, nije mogla da prisustvuje ovogodišnjoj Met Gali.

Samo nekoliko sati pre nego je događaj zvanično počeo, Minaj je u seriji tvitova objasnila da neće biti na događaju jer joj je potrebna potvrda o vakcinaciji, koju ona nema.

„Žele da se vakcinišeš zbog Met Gale. Ako se vakcinišem, to neće biti zbog Met Gale, nego zato što sam istražila dovoljno o vakcini. Radim na tome. Do tada, nosite maske i budite sigurni“, napisala je reperka na Tviteru.

Minaj je prethodne nedelje tvitovala da je morala da otkaže svoj nastup na MTV VMA dodeli nagrada zbog toga što je zaražena koronavirus.

„Gledam svoj kostim za VMA, međutim, pogotodite ko je dobio koronu?“, tvitovala je Nicky tada.

U još jednom tvitu, Minaj je objasnila da podržava ljude koji odlučuju da se vakcinišu, uprkos tome što ona još uvek odlaže da se sama imunizuje protiv koronavirusa.

„Mnoge zemlje ne dozvoljavaju ljudima da rade ako se ne vakcinišu. Preporučujem im da to urade, moraju da hrane svoju porodicu“, napisala je ona.

U ranijim tvitova, Minaj je širila neutemeljene informacije o tome da su njeni prijatelji imali nuspojave nakon vakcinacije.

„Moj rođak na Karibima je odbio da primi vakcinu nakon što je njegov prijatelj imao nuspojave. Jaja su mu se opustila i postao je impotentan. Njegova verenica je otkazala venčanje samo nekoliko nedelja pred ceremoniju“, napisala je Minaj.

3 komentara

Napiši nam šta misliš
  1. sta je ovo rekla sam? naslov vam je katastrofa i to sto ona ne zeli da se vakcinise je apsolutno njena stvar, zena nema pojma sta se nalazi u vakcini i ne zeli u sebe da ubaci kojekakve budalastine, ja je u potpunosti podrzavam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *