in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Nicki Minaj isprozivala Miley Cyrus i otkrila da vara Liama Hemswortha

nedavno je izbacila pesmu u kojoj je otkrila da više voli Cardi B od , a slavnoj reperki se to ni malo nije svidelo, zbog čega ju je isprozivala u jučerašnjoj radio emisiji.

Naime, kako bi promovisala novi singl, Nicki je održala još jedan Queen Radio segment. Reperka je iskoristila priliku kako bi javno isprozivala Miley:

Ona je kukavica. Kukavice nemaju pravo da razgovaraju o kraljicama. Isprozivala me je bez razloga. Videla sam je nakon što je ****** Mike WiLLija u stidiju. Sada se i pojavljuješ sa ružičastom perikom. Sve kurve žele da budu kao Nicki.

Inače, sukob ove dve zvezde traje još od 2015. godine. Da podsetimo, Nicki je bila prilično uznemirena zbog komentara koje je njna mlađa kolegenica iznela u intrevjuu za The New York Times i rešila je da joj se suprotstavi prilikom primanja nagrade za najbolji hip-hop spot tokom VMA.

“A sada da se vratim na ovu kuč*u koja je imala štošta da kaže o meni pre neki dan u novinama – Miley, šta se radi?”, prozvala je Nicki na sceni Cyrusovu, uputivši joj pri tom i ledeni pogled koji je sve govorio.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti