Najpopularniji TikTok izazovi koje moraš da testiraš

Foto: VIP

Sa više od dve milijarde preuzimanja koje je zabeležio od svog osnivanja 2017. godine do danas, TikTok je postao jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija na svetu. U čemu je njegova tajna?

Naime, ova platforma, koja iz dana u dan beleži vrtoglavu popularnost, osvaja mlade ljude širom sveta brojnim filterima, animacijama, plesnim koreografijama i izazovima. Ako se nalaziš među ovom grupom i želiš da tvoj TikTok profil bude stalno atraktivan, u nastavku ti prenosimo popularne TikTok izazove koje moraš da testiraš.

Verujemo da ćeš se ludo zabaviti pokušavajući da izvedeš pojedine koreografije, a pored toga, koristeći pojedine numere i heštagove u rekordnom vremenskom roku možeš dovesti hiljade drugih TikTokera na svoj profil, što je jedna od vodećih prednosti ove platforme. Pa, da počnemo.

1 #Savage Challenge

Sa preko 674.9 miliona pregleda, ovo je jedan od najpopularnijih izazova na TikTok mreži. Ako želiš da uvežbaš do perfekcije najviralniji ples na ovoj platformi, _tiktok_tutorials_60  ti čak nudi kompletne tutorijale uz pomoć kojih ćeš đuskati poput pravog profesionalca uz popularnu numeru „Savage“ Megan Thee Stallion.

2 #Tootisieslide Challenge

Dobro poznate reči Drejkove pesme “Right foot up, left foot, slide. Left foot up, right foot, slide”, inspirisale su brojne korisnike TikTok-a da snime kreativne plesne izazove. Ako želiš da budeš u trendu sa aktuelnostima na ovoj mreži, “Toosie Slide“ je numera uz koju definitivno moraš da zaigraš na svom profilu.

3 #Renegade Challenge

Svetski popularna TikToker-ka Jalaiah Harmon pokrenula je #renegadechallenge koji trenutno spada u jedne od najtežih plesnih koreografija na ovoj mreži. Utoliko još bolje ako uspeš da ispratiš K Camp-ovu pesmu (org. naziv „Lottery“ ) i osvojiš TikTok zajednicu svojim novim koreografskim umećem.

4 #Supalonely Challenge

Sa preko 206 miliona pregleda, ovaj ples je postao jedan od najvećih trendova TikTok-a. Ako koristiš TikTok, #Supalonelychallenge se verovatno pojavio na tvojoj stranici u segmentu preporuka. Vreme je da to shvatiš kao znak da treba da se oprobaš i u ovoj super numeri koju izvode BENEE i Gus Dapperton.

5 #Firstmovelastmove Challenge

Sve što treba da učiniš u ovom izazovu jeste da iskoristiš poslednji plesni korak svog partnera kao svoj prvi plesni potez. Ne moraš da pamtiš ništa drugo. Verujemo da ćete se dobro zabaviti.

6 #Fridge Challenge

Pored plesnih izazova, na TikTok-u su sve češće popularni izazovi koji uključuju prijatelje i porodicu. U ovom izazovu, na primer, moraš tražiti od svojih prijatelja da iz frižidera donesu nešto neočekivano. Kada svi tvoji prijatelji odgovore, možete napraviti video kompilaciju i objaviti je na mreži pod jedinstvenim heštagom.

7 #Cleaningszn Challenge

Neke svakodnevne aktivnosti uz TikTok vam više neće padati teško kada sve to možete da zabeležite i podelite sa online zajednicom na ovoj mreži. Zato, krpu u ruke i pustite da kreativa odradi svoje!

8 #Wipeitdown Challenge

Još jedan izazov koji se vezuje za čišćenje postao je viralan na TikToku – uz istoimenu pesmu brišete ogledalo i negde na trećem ili četvrtom „wipe“ prebacujete se u svoj alternativni lik. Najbolje je da pogledate kako to izvodi Will Smith ili, pak, glumica Lauren Compton.

9 #Fashion Challenge

Izazov koji devojke obožavaju i koji iznova možeš obnavljati isprobavajući nove modne kombinacije. Ako želiš da tvoj  TikTok  bar na trenutak postane online fashion show, ovo je pravi izbor za tebe.

10 #Flour Challenge

Definitivno jedan od najzabavnijih izazova na TikToku. Kako funkcioniše? Naime, dve osobe sede ispred posuda u kojima se najčećše nalazi brašno. Treća osoba stoji iznad njih i odgovara na pitanja koja počinju sa „KO“. Odgovor daje tako što potopi u brašno glavu osobe na koju se odnosi pitanje.

Ako želiš da budeš u koraku sa aktuelnim trendovima na TikTok platformi, preporuka je da svakodnevno pratiš popularne heštagove i izazove među kojima ćeš sigurno pronaći svoje favorite i uspeti da uz malo truda odgovoriš na njih.

Ako želiš da imaš pristup ovoj platformi gde god da se nalaziš, Vip mobile ti nudi poseban tarifni dodatak čijom aktivacijom dobijaš 3 meseca neograničenog neta za TikTok bez naknade, što će ti omogućiti da objavljuješ video snimke u realnom vremenu. Neka tvoja TikTok avantura bude još uzbudljivija uz Vip paket koji ti pruža neograničenu zabavu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.