in

Najpopularniji TikTok izazovi koje moraš da testiraš

Verujemo da ćeš se ludo zabaviti pokušavajući da izvedeš pojedine koreografije

Foto: VIP

Sa više od dve milijarde preuzimanja koje je zabeležio od svog osnivanja 2017. godine do danas, TikTok je postao jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija na svetu. U čemu je njegova tajna?

Naime, ova platforma, koja iz dana u dan beleži vrtoglavu popularnost, osvaja mlade ljude širom sveta brojnim filterima, animacijama, plesnim koreografijama i izazovima. Ako se nalaziš među ovom grupom i želiš da tvoj TikTok profil bude stalno atraktivan, u nastavku ti prenosimo popularne TikTok izazove koje moraš da testiraš.

Verujemo da ćeš se ludo zabaviti pokušavajući da izvedeš pojedine koreografije, a pored toga, koristeći pojedine numere i heštagove u rekordnom vremenskom roku možeš dovesti hiljade drugih TikTokera na svoj profil, što je jedna od vodećih prednosti ove platforme. Pa, da počnemo.

1 #Savage Challenge

Sa preko 674.9 miliona pregleda, ovo je jedan od najpopularnijih izazova na TikTok mreži. Ako želiš da uvežbaš do perfekcije najviralniji ples na ovoj platformi, _tiktok_tutorials_60  ti čak nudi kompletne tutorijale uz pomoć kojih ćeš đuskati poput pravog profesionalca uz popularnu numeru „Savage“ Megan Thee Stallion.

2 #Tootisieslide Challenge

Dobro poznate reči Drejkove pesme “Right foot up, left foot, slide. Left foot up, right foot, slide”, inspirisale su brojne korisnike TikTok-a da snime kreativne plesne izazove. Ako želiš da budeš u trendu sa aktuelnostima na ovoj mreži, “Toosie Slide“ je numera uz koju definitivno moraš da zaigraš na svom profilu.

3 #Renegade Challenge

Svetski popularna TikToker-ka Jalaiah Harmon pokrenula je #renegadechallenge koji trenutno spada u jedne od najtežih plesnih koreografija na ovoj mreži. Utoliko još bolje ako uspeš da ispratiš K Camp-ovu pesmu (org. naziv „Lottery“ ) i osvojiš TikTok zajednicu svojim novim koreografskim umećem.

4 #Supalonely Challenge

Sa preko 206 miliona pregleda, ovaj ples je postao jedan od najvećih trendova TikTok-a. Ako koristiš TikTok, #Supalonelychallenge se verovatno pojavio na tvojoj stranici u segmentu preporuka. Vreme je da to shvatiš kao znak da treba da se oprobaš i u ovoj super numeri koju izvode BENEE i Gus Dapperton.

5 #Firstmovelastmove Challenge

Sve što treba da učiniš u ovom izazovu jeste da iskoristiš poslednji plesni korak svog partnera kao svoj prvi plesni potez. Ne moraš da pamtiš ništa drugo. Verujemo da ćete se dobro zabaviti.

6 #Fridge Challenge

Pored plesnih izazova, na TikTok-u su sve češće popularni izazovi koji uključuju prijatelje i porodicu. U ovom izazovu, na primer, moraš tražiti od svojih prijatelja da iz frižidera donesu nešto neočekivano. Kada svi tvoji prijatelji odgovore, možete napraviti video kompilaciju i objaviti je na mreži pod jedinstvenim heštagom.

7 #Cleaningszn Challenge

Neke svakodnevne aktivnosti uz TikTok vam više neće padati teško kada sve to možete da zabeležite i podelite sa online zajednicom na ovoj mreži. Zato, krpu u ruke i pustite da kreativa odradi svoje!

8 #Wipeitdown Challenge

Još jedan izazov koji se vezuje za čišćenje postao je viralan na TikToku – uz istoimenu pesmu brišete ogledalo i negde na trećem ili četvrtom „wipe“ prebacujete se u svoj alternativni lik. Najbolje je da pogledate kako to izvodi Will Smith ili, pak, glumica Lauren Compton.

9 #Fashion Challenge

Izazov koji devojke obožavaju i koji iznova možeš obnavljati isprobavajući nove modne kombinacije. Ako želiš da tvoj  TikTok  bar na trenutak postane online fashion show, ovo je pravi izbor za tebe.

10 #Flour Challenge

Definitivno jedan od najzabavnijih izazova na TikToku. Kako funkcioniše? Naime, dve osobe sede ispred posuda u kojima se najčećše nalazi brašno. Treća osoba stoji iznad njih i odgovara na pitanja koja počinju sa „KO“. Odgovor daje tako što potopi u brašno glavu osobe na koju se odnosi pitanje.

Ako želiš da budeš u koraku sa aktuelnim trendovima na TikTok platformi, preporuka je da svakodnevno pratiš popularne heštagove i izazove među kojima ćeš sigurno pronaći svoje favorite i uspeti da uz malo truda odgovoriš na njih.

Ako želiš da imaš pristup ovoj platformi gde god da se nalaziš, Vip mobile ti nudi poseban tarifni dodatak čijom aktivacijom dobijaš 3 meseca neograničenog neta za TikTok bez naknade, što će ti omogućiti da objavljuješ video snimke u realnom vremenu. Neka tvoja TikTok avantura bude još uzbudljivija uz Vip paket koji ti pruža neograničenu zabavu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *