in ,

LOVE!LOVE!

Miley Cyrus u novoj pesmi peva o Liamu Hemsworthu i Codyju Simpsonu

Povratak u osamdesete i retorspektiva života Miley Cyrus: Poslušajte „Midnight Sun“

Prvi put od 2019. godine, kada je izdala EP She Is Coming, za koji je tvrdila da je deo triologije koja će činiti album She Is Miley Cyrus, pop zvezda Miley Cyrus objavila je singl Midnight Sky, zajedno sa spotom koji je sama režirala.

Novi singl – novi zvuk, ovoga puta inspirisan osamdesetim godinama prošlog veka, o čemu govori i frizura koju pevačica nosi u spotu.

A pored savršene estetike, Miley nam je predstavila i jedan od najjačih tekstova koje je ikada napisala, a u kome se osvrće na sve ono što joj se događalo prethodnih godina.

You should know right now that I never stay put in one place…

Pre svega, peva o odnosu sa bivšim mužem Liamom Hemsworthom, (“Lotta years went by with my hands tied up in your ropes, forever and ever, no more“) potom o medijskom izveštavanju o njenoj kratkotrajnoj vezi sa Kaitlynn Carter (“See my lips on her mouth, everybody’s talkin’ now, baby“), a na kraju i o vezi sa Codyjem Simpsonom: “See his hands ’round my waist, thought you’d never be replaced,

U jednom trenutku peva i “I was born to run…I don’t belong to anyone,“ što je mnoge nateralo da se zapitaju da li je došao kraj vezi sa australijskim pevačem.

Poslušajte pesmu Midnight Sun i pogledajte spot u nastavku.