in ,

WTFWTF WINWIN

Shane Dawson je priznao da mu je karijera „gotova“

Shane Dawson je priznao da je njegova karijera „završena“ tokom neočekivanog pojavljivanja u vlogu njegovog verenika Rylanda Adamsa.

U videu pod nazivom „Extreme Hoarder Room Makeover!“ YouTuber je obavljao išao u kupovinu sa Adamsom, kada je primetio ogromnog plastičnog crvenog konja. „Znam da sam čudan i znam da je moja karijera završena i znam da sam samo onaj ludak koji kupuje čudne igračke“, našalio se Shane, pokušavajući da opravda kupovinu.

Shaneov komentar nije naišao na dobar odziv: mnogi su ga optužili da samo pokušava da stekne simpatije gledalaca i da je „otkazan“ iz ispravnih razloga.

U slučaju da ne znate, Shane je praktično ćutao na društvenim mrežama, nakon brojnih komentara na njegovo neprimereno ponašanju. U julu 2020. godine, Shane se konačno izvinio zbog svog starog i uvredljivog sadržaja, koji je uključivao crno lice, rasizam i „šale“ o pedofiliji. On se sada retko oglašava na YouTubu i ostalim mrežama.

Nedavno ga je prozvala njegova bivša najbolja prijateljica Trisha Paytas. Trisha je razotkrila Jeffree Stara i njegove prijatelje jer su je maltretirali, a Shane (koji je bio najbolji prijatelj s njom 12 godina) nije želeo da je odbrani. Došlo je do prekidra prijateljstva, a Shane je i o tome ćutao. Međutim, Ryland je u podkastu prokomentarisao da ga je iznandilo što ih je Trisha obojicu precrtala.