Mi obožavamo ove njihove pesme, ali pevači ne mogu da ih smisle

To što su zvezde snimile neke pesme, ne znači da ih vole, uprkos tome što su bili veliki hitovi. Razlozi za ovo su razni.

Počevši od toga da naše omiljene zvezde ne snimaju uvek sopstvene pesme, pa do toga da im jednostavno, nakon hiljaditog izvođenaj neka pesma dosadi.

Iako su im neke od pesama pomogle da učvrste poziciju na pop sceni, ove pevačice i pevači otvoreno su priznali koje svoje pesme ne vole: mi vam ih sada otkrivamo…

Katy Perry – I Kissed A Girl

Katy Perry je pre nekoliko godina naišla na optužbe da je lagala da je biseksualna, kako bi zaradila od te teme. Ovo je, indirektno, priznala, naglašavajaću u intervjuu da bi pesmu drugačije napisala danas, kada bi imala priliku.

Selena Gomez – Come & Get It

Selena je pre par godina izjavila da ne voli ovu pesmu, zbog toga što ne oseća da je njena, već kao nešto što je pisano za Rihannu.

Uprkos tome što je na koncertima izvodi i što voli autore (pesmu su pisali Ester Dean, M.S. Eriksen,T.E. Hermansen koji su radili sa Rihannom, Beyonce i Britney), pesmu nikada nije zavolela.

Ariana Grande – Put Your Hearts Up

U intervjuu koji je 2014. godine dala za Rolling Stone, Ariana Grande rekla je da bi volela da ovu pesmu nikada nije snimila.

„Bila je namenjena deci i potpuno je neautentična i fejk,“ rekla je Ari i dodala da je snimanje spota bilo najgore iskustvo u životu, jer su je namazali kremom za potamnjivanje. Pevačica je dodala da je naterala svoj tim da pesmu skine sa njenog zvaničnog naloga na Youtubu.

Justin Bieber – Beauty and the Beast

 

Iako spot za ovu pesmu ima skoro milijardu pregleda, Justin Bieber je 2016. godine otkrio da mu se nikada nije dopala pesma, koju je snimio sa Nicki Minaj.

„Ta vrsta muzike je bila popularna u tom trenutku, ali ta pesma mi se uopšte nije dopala,“ rekao je on u emisiji The Bert Show.

Miley Cyrus – Party in the USA

Uprkos tome što je pesma postala veliki hit, Miley Cyrus to nije očekivala kada je snimila Party in the USA.

„Ne mogu da kažem da ne volim ovu pesmu, ali ona ne predstavlja mene danas. To nisam ja, ne želim da je pevam na taj način, to ne želeim da pevam i ne želim da moj glas zvuči tako,“ rekla je za magazin V. Sada je na nastupima peva u izmenjenom aranžmanu.

Miley Cyrus – Wrecking Ball

Ne možemo da poverujemo da Miley ne voli pesmu koja joj je redefinisala karijeru ali… tako je kako je. Ona kaže da je spot u kome se naga ljulja na džinovskoj kugli jedan koji bi rado izbrisala, da može.

Ovo je delimično pokušala da ispravi kada je na dodeli MTV VMA 2020. godine izvela pesmu Midnight Sun – na džinovskoj kugli.

Zayn – One Direction diskografija?

Čini se da Zayn baš, baš nije voleo da bude deo One Directiona, te da mu stroga pravila boy banda uopšte nisu prijala. U intervjuu koji je dao 2015. godine, istakao je da mu producenti nisu dopuštali da se igra sa pesmama, već da je morao da peva „generički pop“.

„To nije muzika koju bih slušao,“ rekao je tada.

Taylor Swift – Better Than Revenge

Iako joj je pesma Better Than Revenge jedan od prvih hitova, Taylor je uopšte nije volela. Razlog je taj što ju je pisala sa 18 godina, kada je mislila da ti dečka stvarno neko može uzeti. To se sve okrenulo kada je odrasla – i pesma joj sada nema smisla.

Lady Gaga – Telephone

Lady Gaga do te mere ne podnosi ovu pesmu da više ne može da gleda ni spot. Razlog je pomalo bizaran: kako sama kaže, spot je pun dobrih trenutaka, ali je trebalo da bude „još bolji“ da su se samo malo više potrudili.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.