in ,

Marija Žeželj otkriva: Nije lako uspeti u Njujorku

Marija Žeželj svoju karijeru počela je kao YouTuberka. Imala je nekoliko uspešnih izleta u muzičke vode, a onda je rešila da se u potpunosti posveti manekenstvu.

Zbog toga se pre godinu dana preselila u Njujork, gde gradi manekensku karijeru, a priznaje da joj se život mnogo promenio.

„Život mi se definitivno drastično promenio, bukvalno se okrenuo za 180 stepeni, kako u mom privatnom tako i u poslovnom životu. Dosta toga novog sam naučila. Naravno potrebno je dosta rada i truda, šta god radili u životu pogotovo u modnoj industriji,“ rekla je Marija za IDJTV.

Manekenka je progovorila o tome da li je lako uspeti na svetskim modnim pistama.

„Nije lako uspeti u Njujorku, pogotovo kada tamo svakog dana dolazi na hiljade ljudi da ostvari svoje snove. Svako je tamo sa nekim određenim razlogom. U modnoj industriji postoji na hiljade i hiljade modela koji dolaze na kastinge, a samo desetine budu odabrane za poslove,“ objasnila je Marija.

https://www.instagram.com/p/B8MfwzZB7yu/

Iako je modna industrija surova, Marija ima nekoliko saveta za početnike.

„Veliko strpljenje je neophodno, da budete uporni i borite se za sebe. Valjda će se jednog dana i vaš san ostvariti,“ zaključila je Marija Žeželj.

2 komentara

Napiši nam šta misliš
  1. Ljubavi, tvoja karijera u Americi nikad nije postojala, ti tamo ne zivis, niti si zivela, niti studiras, niti si studirala. To sto si otisla tamo i pukla para na stan koji si placala, na avio karte, i mozda nesto uradila za DZ, ne znaci da si uspela. Mnogo mico trebas da piskis u pesak, neka ti majka bolje planira zivot.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *