in ,

LOVE!LOVE! OMGOMG WINWIN SlatkoSlatko

Sve što znamo o novom albumu Little Mix, Confetti

Devojke su najave šesti studijski album i turneju: evo svih detalja

Dve godine nakon albuma LM5, koji su objavile u novembru 2018. godine, Little Mix su najavile da, simbolično, 6. novembra 2020. stiže njihov šesti studijski album pod imenom Confetti.

Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall, Perrie Edwards i Jesy Nelson sa radošću su objavile vesti na društvenim mrežama, ali nisu otkrile mnogo detalja. Evo šta trenutno znamo o šestom albumu grupe Little Mix…

Kada izlazi novi album Little Mix?

Devojke su na Instagramu potvrdile da će 6. studijski album objaviti 6. novemgra 2020. godine – nekoliko meseci kasnije nego što je to prvobitno treblao da se desi.

Naime, LM je album trebalo da objavi neposredno nakon letnje turneje, koja je otkazana zbog pandemije korona virusa. I mnogi drugi planovi su se promenili, a devojke su zbog čitave situacije u svetu rešile da još malo sačekaju sa objavom.

Kako se zove novi album Little Mix?

Jade, Leigh-Anne, Jesy i Perrie potvrdile su da je naziv novog albuma Confetti, a pored toga su objavile i promotivne fotografije na kojima su prekrivene šljokicama i konfetama.

https://www.instagram.com/p/CFNHziGDV6j/?utm_source=ig_embed

„CONFETTI. Presrećne smo što sa vama delimo vesti da će naš novi album izaći 6. novembra. Mnogo ljubavi, emocija i energije smo uložile u stvaranje ovog albuma i sada konačno možemo da se radujemo zajedno sa vama,“ napisale su kada su najavile album. Tom prilikom su podelile i nešto za šta verujemo da je delić nove pesme.

Lista pesama novog albuma Little Mix

https://www.instagram.com/p/CC1LJ4kD3sS/?utm_source=ig_embed

Devojke i dalje nisu objavile kompletnu listu pesama šestog albuma, ali ono što znamo jeste da će se na njemu naći singlovi Break Up Song i letnji singl Holiday.

Fanovi očekuju da i ostale pesme nose pozitivnu notu. Što se tiče saradnji i dueta, britanski DJ i producent Sigala otkrio je da je radio sa devojkama, kao i MNEK, za koga sigurno znamo da je producirao nekoliko pesama – da li će se na njima naći i njegovi vokali, saznaćemo uskoro.

Little Mix u Srbiji – turneja 2021?

Little Mix su najavile i da će 2021. godine ići na turneju pod nazivom Confetti, ali zbog pandemije korona virusa i dalje ne žele da najave datume. Za sada nemamo informacija da li će devojke nastupati u Srbiji.

S druge strane, LM jesu najavile turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, koja počinje 28. aprila, koncertom u Dablinu, a završava se 29. maja u Mančesteru. Ne bi nas iznenadilo da evropska turneja bude u sklopi festivala koji se održavaju tokom juna, jula i avgusta 2021. godine.