Konačno: Otac Britney Spears uklonjen sa pozicije staratelja – koji su sledeći koraci?

Jamie Spears odlukom suda u Kaliforniji hitno je uklonjen sa mesta staratelja pevačice Britney Spears. 

Od juče, on više nema kontrolu nad njenim finansijama i imetkom, a za privremenog staratelja njenog imetka postavljen je John Zabel, na predlog advokata pevačice Matthewa Rosengarta.

On je naveo da je sledeće saslušanje zakazano za 12. novembar i da se nada da će se starateljski angažman Spearsa u potpunosti okončati narednih nedelja.

Spears je pod očevim nadzorom bila od 2008, kada je stavljena pod starateljstvo, što je oblik kontrolisanja i upravljanja životom.

Otac pevačice negirao je da ju je zlostavljao, a sudu je podneo zahtev da ga razreši dužnosti staratelja, kada je Britney zatražila da neko drugi obavlja tu funkciju.

Prvobitnom odlukom suda iz 2008, starateljstvo nad Britni Spirs bilo je podeljeno na dva dela: starateljstvo nad njom kao osobom i nad njenim finansijama. Ona od 2008. nije imala kontrolu nad sopstvenim finansijam, ali ni životom.

Njen otac je imao kontrolu u oba slučaja, ali je 2019. za ličnog staratelja pevačice postavljena Jody Montgomery, jer je otac pevačice imao zdravstvene probleme.

Da li je Britney Spears sada slobodna?

I dalje nije. Advokat pevačice i dalje nije podneo zahtev za prekid starateljstva, ali se pretpostavlja da će to učiniti do kraja godine. Važan korak u pravnoj borbi za oslobođenje Britney Spears igra suspenzija njenog oca sa ovog mesta.

Britney Spears bila prisluškivana

U prethodnih nedelju dana objavljena su čak tri dokumentarna filma, koja se bave ovim slučajem. U jednom od njih, otkriveno je da je njen otac sve vreme prisluškivao njene razgovore, kako telefonski, tako i u kući u kojoj je živela, a i pratio je i sve SMS prepiske koje je imala.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.