in ,

OMGOMG WTFWTF WINWIN LOLLOL

Justin Bieber demantovao seksualno zlostavljanje, Selena Gomez mu alibi

Prethodnih dana, na twitteru se pojavila nekolicina anonimnih profila, koja je najveće muzičke i filmske zvezde optuživala za seksualne zlostavljanje. Među optuženima se našao i .

Pevač se danas oglasio na twitteru, demantujući da je ikada bio u kontaktu sa devojkom koja ga je optužila za zlostavljanje, navodeći da istražuje slučaj.

Devojka koja se predstavila kao Danielle je u subotu, 20. juna optužila Biebera za seksualni napad, koji se navodno odigrao 9. marta 2014. godine.

„Ako vidiš ovo: znam da me se sećaš. Znam da znaš ko sam. Nadam se da ti je život pakao i da se gušiš u krivici,“ stoji u tvitu.

„Glasine su glasine, ali seksualno zlostavljanje je stvar koju ne uzimam zdravo za gotovo. Želeo sam da odmah govorim o ovome jer se mnoge žrtve bore sa ovim problemom, ali pre toga sam morao da budem siguran da imam sve činjenice na mestu,“ počeo je Bieber.

„U prethodna 24 sata pojavila se priča o meni i seksualnom napastvovanju koje se dogodilo 9. marta 2014. u Ostinu u Teksasu, u hotelu Four seasons. Želim da budem jasan: nema istine u ovoj priči, a uskoro ću vam pokazati da nikada nisam bio na pomenutoj lokaciji,“ napisao je.

„Kao što je ona napisala u priči, ja jesam iznenadio publiku tokom konferencije SXSW, gde sam se na sceni pojavio sa asistentnom i otpevao nekoliko pesama. Ono što ta osoba nije znala jeste da sam tu bio sa tadašnjom devojkom Selenom Gomez,“ naveo je dalje.

Devojka je u tvitu navela da je Bieber bio u hotelu, gde su je doveli njegovi drugovi, dok je pevač pokušao da joj skine bluzu.

Bieber je pružio i dokaze da nije moguće da je bio u hotelu u kome devojka navodi da su se sreli, zbog proste činjenice da je tada bio sa Selenom Gomez u iznajmljenom stanu.

On je objavio detaljan plan tog dana, pomenuvši bivšu devojku u nekoliko navrata, a objavio je i email prepiske koje služe kao dokaz.

Bieber je napisao i da je razgovarao sa „regionalnim menadžerom hotela, koji je potvrdio da on nije boravio u tom hotelu ni 9. ni 10. marta,“ nakon čega je pozvao novinare da tu informaciju provere.

„Svaka tvrdnja o seksualnom zlostavljanju treba da bude ozbilno ispitana, zbog čega sam se ja oglasio. Ipak, ova priča je potpuno netačna i zbog toga ću sa twitterom i vlastima raditi na tužbi,“ završio je.