in

WTFWTF CryCry OMGOMG WINWIN LOVE!LOVE! LOLLOL SlatkoSlatko

Jeziva šala na račun bubrega Selene Gomez u seriji „Zvono kao spas“ zapanjila fanove, stiglo i izvinjenje

Rimejk serije „Zvono kao spas“ uvredio Selenu Gomez

U Sjedinjenim Američkim Državama premijerno je prikazan rimejk tinejdžerske iz devedesetih, , no odmah po premijeri serija je izazvala kontroverze, zbog Selene Gomez.

Šesta epizoda serije je problematična jer su neke od šala upućene na račun pevačice, odnosno njenog zdravlja i transplatacije bubrega.

U jednoj od scena, dve učenice se svađaju oko toga ko je Seleni donirao bubreg. Znamo da je to bila prijateljica Francia Raisa, no učenice ne misle tako.

„Znam da joj je bubreg donirala mama Justina Biebera. Volela bih da imam telefon kako bih ti dokazala,“ kaže jedna učenica dok druga odgovara:

„Dokažeš šta?! Da si idiot? To je bio bubreg . One su najbolje prijateljice, kao što smo ti i ja bile.“

U narednoj sceni, preko zida svlačionice ispisan je grafit Da li uopšte ima bubreg, što je dodatno razbesnelo pevačicine fanove.

Ubrzo su krenuli tvitovi, u kojima su zahtevali izvinjenje producenata, izbacivanje scene iz serije i poštovanje za Selenu Gomez: RESPECT SELENA GOMEZ bio je globalni trend.

Dan kasnije, oglasili su se izvršni producenti, striming servis Peacock i produkcija NBCUniversal, zajedničkim saopštenjem, kroz koje su uputili izvinjenje Seleni.

„Izvinjavamo se. Nije nam bila namera da pravimo šalu od Seleninog zdravlja. U kontaktu smo sa njenim timom i doniraćemo novac njenoj humanitarnoj fondaciji, koja finansira istraživanje lupusa,“ navodi se u saopštenju.