in

LOVE!LOVE! WINWIN

Hurricane zaradu od novog spota i singla donira fondaciji Novak Đoković

Ceo svet se menja zbog virusa Covid-19, a sa njima i navike naših poznatih ličnosti.

Zbog toga su članice grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ivana Nikolić Ksenija Knežević rešila da pomognu najugroženijima globalnom pandemijom.

U saopštenju dostavljenom medijima, devojke iz grupe Hurricane rekle su da će svu zaradu od novog spota uplatiti u humanitarne svrhe.

„Nakon novonastale situacije sa virusom COVID 19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa „Hurricane“ odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma,,Tuturutu“ na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak Đoković. Sigurni smo da će ovim potezom pomoć grupe „Hurricane“ otići u prave ruke,“ navodi se u saopštenju i dodaje:

„Takodje celokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla ,,Foliro“, koji će se pojaviti uskoro, biće uplaćen na račun Fondacije. Po trenutnoj proceni ova donacija će iznositi oko 4 miliona dinara“

„Članice grupe „Hurricane“ Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor. Naš najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svetu kakav bi i devojke jednoga dana želele da budu,“ kažu u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

One Comment