in

LOVE!LOVE! LOLLOL WINWIN

Harry Styles, BTS, Billie Eilish i Taylor Swift nastupaju na dodeli Grammy nagrada

Dodela će biti održana naredne nedelje

Harry Styles, BTS, Billie Eilish Taylor Swift nalaze se na listi 22 izvođača koji će 14. marta nastupiti na dodeli Grammy nagrada, koja će biti održana 63. put.

Ovo će biti prvi put da Styles nastupa na prestižnoj dodeli nagrada. Ove godine, nalazi se među nominovanima: za najbolju solo pop izvedbu, najbolji pop album i najbolji video spot.

Pored njih, među izvođačima se nalaze i Cardi B, Post Malone, Megan Thee Stallion i Dua Lipa. Cela dodela prenosiće se uživo na kanalu CBS, kao i striming servisu Paramaount+.

Američka muzička akademija u saopštenju je istakla „da će se umetnici okupljati da sviraju muziku jedni drugima kao zajednica i slave muziku koja nas sve ujedinjuje, ali da će biti ispoštovane sve mere distance.“

Podsetimo, dodela nagrada je trebalo da se održi 31. januara, međutim zbog nepovoljne epidemiološke situacije, događaj je odložen za mart.

Organizatori su saopštili krajem prošle godine da žele da promene tradicionalni način održavanja godišnje ceremonije, bez publike i crvenog tepiha, odnosno potvrdili da će ona biti održana “polu-virtuelno”.

Inače, najviše nominacija za Grammy ove godine ima Beyonce, čak 9, dok su tri manje dobili Dua Lipa, Taylor Swift i Roddy Rich.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *