in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG CryCry

Billie Eilish uporedila sebe sa Britney Spears: Mislila sam da ću doživeti nervni slom poput nje

Svi se sećaju javnog nervnog sloma , koji se – na žalost – dogodio pred kamerama 2007. godine.

Mlada zvezda  otkrila je da se u više navrata osećala poput starije koleginice i da joj je bilo teško da se navikne na iznenadnu slavu, koja je uticala na njeno mentalno zdravlje.

„Dok sam odrastala, bila sam fan svih zvezda i razmišljala šta nije u redu s njima. Imali su razne skandale. Pa, onda ono sa Britney. Odrastaš i razmišljaš kako su lepi i mršavi – zašto bi uništili svoj savršeni život,“ rekla je za Vogue. 

„Što sam starija, to mi je jasnije da su morali da urade te stvari. U mojim najmračnijim trenucima, pomišljala sam da ću postati stereotip mladog umetnika, kakvim smatraju sve mlade – jer, kako da ne postanu,“ nastavila je.

„Prošle godine, psihički sam bila najgore tokom turneje u Evropi i bila sam zabrinuta da ću doživeti nervni slom i obrijati glavu,“ objasnila je, pozivajući se na nesrećni splet okolnosti zbog koga se Britney ošišala.

Srećom, Billie se sada bolje oseća.

„Kada mi ljudi traže savet za mentalno zdravlje, sve što mogu da im kažem je da budu strpljivi. Pre svega sa sobom. Bila sam strpljiva. Čekala sam, a neke teške misli izblede,“ ispričala je.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *