in ,

SlatkoSlatko

Ashley Tisdale otkrila da joj je operacija nosa bila „traumatično“ iskustvo

Glumica je otkrila da nije mnogo razmišljala o operaciji nosa, koju je imala zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. 

Ashley Tisdale otkrila je da je bila na meti kritika nakon što je 2007. godine imala operaciju nosa.

„Ovo je tema koja nije nimalo nova, a iako volim da budem iskrena prema svojoj zajednici, još se toga nisam dotakla“, napisala je u eseju za svoj sajt o životnom stilu Frenshe.

„Zaključak: za mene je to bilo vrlo traumatično iskustvo i čini me vrlo emotivnom i danas.“

Glumica je otkrila da nije mnogo razmišljala o operaciji nosa, koju je imala zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

„Da budem jasna, nije se radilo o promeni mog izgleda“, objasnila je Ashley. „Posle nekoliko poseta lekara u vezi sa mojim zdravstvenim problemima, takođe su predložili da mi smanje kvrgu. Bila sam mlada i nisam puno razmišljala o tome, pa sam rekla, zašto da ne?“

„Nije mi to predstavljalo veliku stvar, niti je bilo da sam jedva čekala da se operišem.“, dodala je. „S druge strane, ne osuđujem one koji se raduju ovoj operaciji – vaše telo, vaš izbor.“

Nakon operacije, dežurni kritičari napravili su od nje osobu koja „ne voli samu sebe“ što je bilo daleko od istine.

„I tada i sada sam bila ponosna na sebe,“ istakla je Tisdale i dodala da plastične operacije nisu bile normalizovane u društvu tada, kao što su sada.

„Kad sam se operisala, bila sam pod lupom, osuđivana i naterana da se stidim što sam to u radila. Osećala sam se loše zbog operacije i dugo sam bila nesigurna,“ navela je.

Završila je tekst zahvalivši se svojim obožavaocima koji su joj „uvek dozvoljavali da bude iskrena i ranjiva bez osude“.

„Kad bi samo druge žene mogle na isti način da pristupaju ovoj temi, verovatno bismo osećale manje srama i mnogo više ljubavi,“ zaključila je.