TikTokeri su na dan preuzeli JYSK radnju: evo kako je to izgledalo

Ako ste ikada ušetali u neku od JYSK prodavnica, sigurni smo da vam se otvorio čitav novi svet. Među dugačkim redovima i visokim rafovima, krije se na stotine zanimljivih artikala, zbog čega nekada u radnji ostanemo satima.

No, da li ste nekada zamislili kako bi izgledalo da zapravo radite u JYSKu? To je pošlo za rukom TikTokerima Vuku i Aleksandri, koji su čitav jedan dan proveli kao prodavci u radnji u Beogradu.

Njihov radni dan u JYSKu deo je najnovije Employer branding kampanje ove kompanije pod nazivom „Bring dedication – Vodim te na posao“ koja ima za cilj da se približi mlađoj generaciji uzrasta od 17 do 27 godina i da im na interesantan način predstavi rad u ovoj industriji.

Da nam je neko rekao da je jedan radni dan ovako dinamičan i zanimljiv – ne bismo mu verovali. Ali, video je tu kao dokaz. Od prve jutarnje kafice, do istraživanja prodavnice kroz njeno sređivanje, sve vreme se oseća pozitivna atmosfera. Iako je u pitanju ozbiljan posao, ne izostaje ni dobra zabava.

„Dok smo pili jutarnju kafu za razbuđivanje, Vuk i ja smo pričali šta ćemo danas raditi na poslu,“ kaže u videu Aleksandra, a potom dodaje: „Hoćemo li sada malo da radimo?“ I tako počinje jedan radni dan u JYSKu.

Kroz jednominutni video, tiktokeri su nam otkrili magiju koja se krije iza savršenog rasporeda u JYSK prodavnicama: od slaganja robe i zatezanja posteljine, do usluživanja mušterija na kasi.

@

♬ –

A nakon dinamičnog radnog dana, tu je i vreme za odmor: Aleksandra i Vuk su iskoristili prostor prodavnice da odigraju jednu partiju žmurki. Možete li da pretpostavite ko je pobedio?

Pored sjajne atmosfere i ljubaznog radnog kolektiva, kompanija JYSK svojim zaposlenima nudi i odlične mogućnosti napredovanja na više pozicije. Posvećenost i brigu o zadovoljstvu svakog člana koji čini deo velike JYSK porodice, nedavno je prepoznao i prestižan poslovni magazin Forbes, koji je ovu kompaniju na osnovu istraživanja 150 hiljada zaposlenih u multinacionalnim kompanijama iz 58 zemalja, svrstao među 750 najboljih poslodavaca na svetu.

Ukoliko si zainteresovan da se pridružiš JYSK timu i saznaš više informacija o zaposlenju možeš to da učiniš ovde.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.