Sve što znamo o filmu Teen Wolf, koji stiže ove godine

Četiri godine nakon završetka serije Teen Wolf, spremni smo za nastavak priče. Film inspirisan serijom stiže na ekrane širom sfveta uskor.

„Nismo želeli finale koje kaže kraj. Želeli smo da to bude – avantura se nastavlja… Volim da zamišljam da oni odlaze da nastave borbu,“ rekao je Jeff Davis, scenarista serije-

„Nisam želeo da vidim kraj gde svi imaju decu i srećni su i kod kuće. To mi je delovalo antiklimaktično,“ objasnio je Davis za Entertainment Weekly u septembru 2017.

Film, koji prati seriju koja se emitovala od 2011. do 2017. godine, počinje nakon finala sezone tokom kojeg su Scott McCall (Tyler Posey) i njegovi prijatelji završili svoju misiju spasavanja Beacon Hillsa.

O čemu se radi u filmu Teen Wolf?

„Pun mesec izlazi u Beacon Hills-u, a sa njim se pojavilo zastrašujuće zlo. Vukovi ponovo zavijaju, pozivajući na povratak Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes-a i svih drugih koji menjaju oblik u senci noći“, navodi se u saopštenju za javnost.

„Samo vukodlak kao što je Scott McCall, koji više nije tinejdžer, ali još uvek Alfa, može da okupi nove saveznike. Ponovo će ujediniti prijatelje od poverenja i boriće se protiv onoga što bi mogao biti najmoćniji i najsmrtonosniji neprijatelj sa kojim su se ikada suočili.“

Posey, koji se godinama zalagao za oživljavanje Teen Wolf-a na neki način, otkrio je da je bio uzbuđen što će ponovo igrati ovog lika nekoliko godina nakon događaja u finalu. „Mislim da je ono zbog čega sam najviše uzbuđen da vidim je kako stari,“ naveo je on.

„Bili smo u srednjoj školi ono što je izgledalo kao 10 godina“, u šali je rekao stipsa Scream: Resurrection za EW u oktobru 2021. „Uzbuđen sam što ću videti kako odrastaju i izlaze iz srednje škole. Srednja škola je sama po sebi bila takav „tipski“ lik u emisiji, tako da sam uzbuđen da vidim kako će biti bez umešanosti te vrste lika škole. Biće zanimljivo.”

Muzičar je primetio da je MTV serija mogla da ostavi takav utisak zbog likova koji su se pridružili publici u svakoj avanturi.

„Ono što je zaista nosilo priču su odnosi, uglavnom između mog lika i lika Dylan O’Brien-a, odnosno Stilesa. To je za mene ono što je zaista nosilo predstavu i što je ljude nateralo da se zaljube u nju“, dodao je tada Posey.

„A onda moramo da se dobro zabavimo uz to sa natprirodnim elementom, romantičnim elementom, hororom. Mislim da sve dok imamo element zaista sjajne veze, bilo da je prijateljska ili romantična, onda sve ostalo nekako dolazi na svoje mesto.”

Ko igra u filmu Teen Wolf?

U februaru ove godine, Paramount+ je potvrdio da će se Poseiju pridružiti Crystal Reed (Allison Argent), Holland Roden (Lydia Martin), Shelley Hennig (Malia Tate), Orny Adams (Coach Bobby Finstock, Linden Ashby (Sheriff Noah Stilinski) i JR Bourne (Chris Argent).

Takođe će se vratiti Colton Haynes (Jackson Whittemore), Ryan Kelley (Deputy Jordan Parrish), Melissa Ponzio (Melissa McCall), Seth Gilliam (Dr. Alan Deaton) i Dylan Sprayberry (Liam Dunbar).

O’Brien (Stiles Stilinski), Arden Cho (Kira Yukimura) i Tyler Hoechlin (Derek Hale) više neće igrati u filmu.

Kada je premijera filma Teen Wolf?

Film, čiji će scenario pisati Davis, biće premijerno prikazan na striming servisu Paramount+ ove godine. Do tada, obožavaoci mogu ponovo da pogledaju celu seriju uoči premijere filma. Svih 100 epizoda originalne MTV serije je dostupno za strimovanje na Netflixu od decembra.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.