in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Teen Star najavljuje Virtuelnu maturu 2020

Znamo koliko je mnogima teško da se priviknu na situaciju sa pandemijom virusa, a iako je većina zabrana prestala, neke stvari ostaju na snazi i dalje.

Svi smo kod kuće, više ili manje, pomažemo članovima porodice, a neki onlajn pohađaju nastavu. No, šta je sa maturantima? Ekskurzije su otkazane, poslednji dani škole koji bi trebalo da se pamte su otkazani i ona noć kojoj su svi radovali – matursko veče, puno smeha i plesa, otkazano je.

To ne znači da mi ne možemo da ga proslavimo najbolje što umemo!

U petak, 5. juna od 20 časova,  će proslaviti generacije koje ove godine završavaju osnovno i srednje obrazovanje i spremaju se u nove pohode. Ovim ćemo pokušati da bar na kratko normalizujemo situaciju u kojoj smo se svi nenadano našli.

Te večeri obratiće vam se omiljene zvezde sa interneta, iz sveta muzike i filma. Neki od njih poslaće vam važne poruke za predstojeće dane, neki od njih će vam pevati, a krajnji cilj je da vam se osmeh zadrži na licu.

Narednih dana saopštićemo i imena učesnika, zbog toga nas redovno pratite.

Sve do 5. juna objavljivaćemo i tekstove koji će ti pomoći da se lakše spremiš za noć koju ćeš, nadamo se, pamtiti čitavog života – na ovaj ili onaj način!

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti