Teen Star najavljuje Virtuelnu maturu 2020

Znamo koliko je mnogima teško da se priviknu na situaciju sa pandemijom virusa, a iako je većina zabrana prestala, neke stvari ostaju na snazi i dalje.

Svi smo kod kuće, više ili manje, pomažemo članovima porodice, a neki onlajn pohađaju nastavu. No, šta je sa maturantima? Ekskurzije su otkazane, poslednji dani škole koji bi trebalo da se pamte su otkazani i ona noć kojoj su svi radovali – matursko veče, puno smeha i plesa, otkazano je.

To ne znači da mi ne možemo da ga proslavimo najbolje što umemo!

U petak, 5. juna od 20 časova, Teen Star će proslaviti generacije koje ove godine završavaju osnovno i srednje obrazovanje i spremaju se u nove pohode. Ovim ćemo pokušati da bar na kratko normalizujemo situaciju u kojoj smo se svi nenadano našli.

Te večeri obratiće vam se omiljene zvezde sa interneta, iz sveta muzike i filma. Neki od njih poslaće vam važne poruke za predstojeće dane, neki od njih će vam pevati, a krajnji cilj je da vam se osmeh zadrži na licu.

Narednih dana saopštićemo i imena učesnika, zbog toga nas redovno pratite.

Sve do 5. juna objavljivaćemo i tekstove koji će ti pomoći da se lakše spremiš za noć koju ćeš, nadamo se, pamtiti čitavog života – na ovaj ili onaj način!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.