Taylor Swift očajna: Scooter Braun mi zabranio izvođenje starih pesama, ne znam više šta da radim

Taylor Swift oglasila se sinoć, objavišvi na društvenim mrežama da je njen nastup na dodeli Američkih muzičkih nagrada pod znakom pitanja jer joj je zabranjeno da izvodi sopstvene pesme.

U poruci koju je fanovima ostavila na mrežama, pevačica je istakla da joj Scooter Braun i Scott Borchetta brane da izvodi pesme sa starih albuma, koji su u njihovom vlasništvu. Swift kaže da je, sem nastupa, upita i dokumentarac koji je Netflix snimio o njenom životu.

„Scooter Braun i Scott Borchetta tvrde da ne smem da izvodim stare pesme jer bi to značilo da ih ponovo snimam, pre nego što će mi to biti dozvoljeno naredne godine. Dodatno – i ovo nije način na koji sam planirala da vam ovo saopštim – ali Netflix je napravio dokumentarac o mom životu u prethodnih par godina. Scott i Scooter su zabranili upotrebu moje staje muzike ili nastupa za ovaj projekat, iako se ni oni ni izdavačka kuća Big Machine Records ne pominju u filmu,“ kaže Taylor i dodaje da je uslovljena.

„Scott Borchetta je rekao mom timu da će mi dozvoliti da koristim muziku samo ako uradim sledeće: ako odbijem da snimim nove verzije pesama sledeće godine (što pravno mogu i čemu se radujem) i ako prestanem da pričam o njemu i Scooteru Braunu.“

Jasna mi je poruka koju mi šalju. Budi dobra mala devojčica i začepi. Ili ćeš biti kažnjena.

Taylor je istakla da je morala da podeli ovo sa fanovima. „Ovo sve je pogrešno. Nijedan od ovih muškaraca nije pravio moje pesme. Nisu stvorili odnos sa mojim fanovima, zbog čega vas molim za pomoć,“ rekla je a onda pozala fanove da se obrate Scottu i Scooteru. „Scooter je menadžer još nekoliko umetnika za koje iskreno verujem da brinu o drugim izvođačima. Zamolite da nam pomognu – nadam se da možda oni mogu da ubede ove muškarce, koji vežbaju tiraniju na devojci koja samo želi da svira muziku koju je napisala. Posebno molim za pomoć sa The Carlyle grupom, koja je moje pesme prodala ovim muškarcima.“

Swift je još jednom istakla da joj je bilo važno da uključi fanove u dešavanja. „Probala sam da privatno rešim ovo, ali nije bilo moguće. U ovom trenutku, moj nastup na dodeli nagrada, Netflix dokumentarac i svaki snimljen događaj do novembra 2020. je pod znakom pitanja,“ završila je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.