in

WTFWTF LOLLOL OMGOMG

Taylor Swift laže, u šoku smo jer nam duguje milione: Izdavačka kuća objavila saopštenje

Na zvaničnom sajtu izdavačke kuće Big Machine, u čijem su vlasništvu masteri , u petak je osvanulo saopštenje u kome se navodi da su šokirani njenim izjavama, koje su zasnovane na lažnim informacijama.

„Nikada nismo rekli da Taylor ne može da nastupa na dodeli nagrada, niti smo blokirali njen Netflix specijal. Otkako je odlučila da napusti Big Machine, poštujemo sve njene zahteve i izdajemo licence drugim licima, dok ona promoviše novi album od koga mi ne zarađujemo,“ počinje saopštenje ove izdavačke kuće.

„Istina je da Taylor duguje milione dolara našoj kompaniji, čijih je 120 zaposlenih pomoglo da se izgradi njena karijera. Uprkos našim pokušajima da nađemo rešenje problema, Taylor je donela odluku da se fanovi obrati na način kojim ugrožava naše zaposlene i njihove porodice,“ nsatavlja se.

„Taylor, priča koju si stvorila ne postoji. Sve što tražimo je direktna i iskrena konverzacija. Kada se to dogodi, videćeš da sa naše strane postoji samo poštovanje, dobrota i podrška. Do danas, niko nije odgovorio na naše pozive za razgovor. Glasine se stvaraju u nedostatku komunikacije. Hajde da se ne nastavljamo. Imamo zajednički cilj, a to je da obezbedimo fanovima zabavu koju zaslužuju,“ završava se saopštenje.

Big Machine je u vlasništvu Scotta Borchette i Scootera Brauna.

Uprkos ovom saopštenju, Taylorin tim tvrdi da zapravo Big Machine njoj duguje gotovo 8 miliona dolara, te da joj je pismenim putem 28. oktobra zabranjeno da izvodi stare numere.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti