Svi detalji najveće drame 2023. između Selene Gomez i Hailey Bieber

Nakon višemesečne internet drame vođene obožavaocima u sagi u kojoj su bile uključene Selena Gomez i Hailey Bieber, devojke su se u petak oglasile na Instagramu, kako bi konačno stavila tačku na sve i probale da umire strasti pomahnitalih fanova.

Drama je počela 22. februara kada je Selena Gomez, koja je bila u vezi sa Justinom Bieberom između 2010. i 2018. godine, objavila TikTok šaleći se o tome kako je slučajno previše laminirala obrve.

Nekoliko sati kasnije, Bieberova supruga Hailey — koja se udala za pevača 2018. godine, samo šest meseci nakon što je on raskinuo sa Gomezom poslednji put — objavila je na Instagramu snimak video razgovora sa drugaricom Kylie Jenner, sa snimkom ekrana koji prikazuje njihove obrve u krupnom planu, što su fanovi shvatili kao napad na Selenu.

Dan kasnije, i Kylie i Selena su demantovale glasine o svađi, razmenivši komplimente u komentarima na TikToku.

POČETAK DRAME

Ipak, to je samo bio početak drame: Selena je tog dana komentarisala i druge video snimke koji se odnose na događaj: zahvalila se fanu koji je pohvalio njeno postupanje u odnosu sa porodicom Bieber, a na drugi komentar, koji je kritikovao „zle devojke i nepo bebe,“ Sel je odgovorila sa „Volim te“.

Istog dana, Selena je takođe stala u odbranu dugogodišnje prijateljica Taylor Swift, u komentarima na TikTok video u kome Hailey Bieber imitira Taylor, napisavši da je Taylor najbolja u svom domenu.

Nakon što su njeni komentari izazvali bujicu negativnih odgovora, Gomez je najavila da se povlači za mreža, jer je „prestara za sve to“.

Ipak, glasine o drami su se nastavile, i 28. februara Hailey je objavila story na Instagramu postavljenu na Reminu pesmu „Calm Down“ – ali verziju u kojoj nema Selene, što su ljudi protumačili kao novi napad.

INSTAGRAM PRATIOCI

Selena je dobila više od 20 miliona pratilaca na Instagramu otkako je drama počela 22. februara. Tog dana je prestigla Kylie i postala najpraćenija žena na Instagramu sa 380 miliona pratilaca, a ta cifra je porasla na 403 miliona do 24. marta. Ona je postala prva žena koja je 18. marta prešla 400 miliona pratilaca. Jenner i Hailey su u međuvremenu izgubile najmanje stotine hiljada pratilaca u istom periodu.

KONAČNO KRAJ?

Nakon višenedeljne pauze, Selena je na Instagramu objavila da joj je Hailey Bieber pisala da dobija pretnje smrću, što je ona osudila, navodeći: „Uvek sam se zalagala za ljubaznost i zaista želim da sve ovo prestane.“

Nekoliko sati kasnije, Bieber je objavila sopstvenu stranu priče, zahvaljujući Seleni što je pozvala da se prekine narativ o njihovom sukobu. Nakon toga, devojke su se zapratile na Instagramu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.