in ,

Sve što znamo o rijalitiju TikTok kuće Hype House

Ono što se šuškalo mesecima, sada je potvrđeno: TikTok grupa Hype House dobija rijaliti emisiju koja će nositi naziv The Hype Life.

Dokumentarna rijaliti serija pratiće članove kuće: Chase Hudson, Thomas Petrou, Nikita Dragun, Avani Gregg i drugi daće prvi put uvid fanovima u to kako zaista izgleda jedan njihov dan.

Kako su naveli producenti, imaćemo priliku da ekskluzivno zavirimu u glamurozne, stresne i brze lične i profesionalne ludorije mladih zvezda, dok žive zajedno i svakodnevno stvaraju sadržaj.

Pored gorepomenutih, u seriji ćemo se pojaviti i Kouvr Annon, Nick Austin, Mia Hayward, Angel Herrera, Ondreaz Lopez, Tony Lopez, Madi Monroe, Ryland Storms, Alex Warren, Jack Wright, James Wright i Nate Wyatt.

U svakoj epizodi videćemo razne stvari: od kreativnih procesa stvaranja sadržaja za brendove, do boravka u kući, ispunjenog dramom i dolaska novih članova. Pored toga, saznaćemo stvari iz prošlosti ovih mladih zvezda, koje do sada nismo znali, ali i veza koje su stvorili tokom boravka u kući.

Ovo nije prvi rijaliti koji TikTok zvezde sviraju: ranije je najavljeno da će Charli i Dixie D’Amelio snimati rijaliti sa roditeljima, dok je i kuća Clubhouse u pregovorima za emisiju.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *