Sve što treba da znaš o ljubavnom životu Billie Eilish

Billie Eilish je za kratko vreme postala jedna od najtraženijih, najpopularnijih mladih umetnica, koje su više od puke pevačice pred mikrofonom.

Kada poslušate njene tekstove i muziku koju pišu, teško je shvatiti da ona ima samo 18 godina. Ove godine je postala prvi umetnik koji je rođen 2000. godina, a kome je za rukom pošlo da mu album bude na 1. mestu Billboardove top liste.

Konstantan rad na muzici, turneja sa jednog na drugi kraj sveta i drugi poslovni poduhvati poput kolekcija garderobe, ne ostavljaju puno prostora Billie za privatni život. Iako u nekim pesmama peva o ljubavi, vezama i dejtingu, o tom segmentu njenog života i dalje se malo zna.

Da li Billie Eilish ima nekoga sada?

Čini se da Billie nije u vezi trenutno, a čak i da jeste, mi to ne bismo znali. U intervjuu za jutarnji program britanske radio stanice Capital, otkrila je da nema nameru da deli detalje ljubavnih veza sa javnosti.

„Ne mogu da zamislim da radim tako nešto. Ponekad razmišljam o tome… razmišljam o ljudima koji su veze izneli u javnost… a onda raskinu, pa se ja pitam – šta ako se pomire,“ otkrila je Billie.

Ona je dodala i da joj se ne dopada to što svi misle da imaju pravo da komentarišu njene veze, zbog čega je odlučila da o njima više ne govori.

Sa kim je Billie bila u prošlosti?

Ukratko – nemamo pojma. Billie nikada nije otkrivala imena partnera, ali uopšteno govorila o ljubavi. U intervjuu za 3Voor12 rekla je da nije zaljubljena, ali da je u prošlosti bila.

U junu 2020. godine, govoreći za britanski GQ otkrila je da se nije osećala poželjnom sa bivšim momcima.

„Osećam da nikada fizički nisam bila poželjna nikome,“ ispričala je ona.

„Prošli su meseci i čini mi se da me ne privlači niko. Ne znam šta se dešava, ali mi se dopada,“ dodala je ona.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.