in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Stigao je YouTube Rewind 2019 – i svi ga mrze

Svode se računi, kako se godina bliži kraju, a to znači i da je vreme za tradicionalni video  Rewind. Video platforma objavila je godišnji pregled najtraženijih videa i kreatora prethodnih godinu dana, no reakcije na video nisu pozitivne.

Ako se sećate, ni prošlogodišnji YouTube Rewind 2018 nije prošao kako treba… zapravo, brzo je postao video sa najviše dislajkova u istoriji YouTuba. Možda smo zato pomislili da će YouTube ove godine uraditi nešto drugačije, posebno jer smo imali toliko YT drame širom sveta, ali… ne.

Umesto toga, dobili smo šestominutni klip koji se uglavnom fokusira na najlajkovanije spotove, poput videa -a . Rewindu se našao i video Shanea Dawsona o teorijama zavere, kao i ispovest Jamesa Charlesa, No More Lies.

„Prošle godine, napravili smo nešto što vam se nije dopalo. Zato, hajde da vidimo šta vam se dopalo ove godine. Zbog toga što ste vi bolji u ovome od nas,“ stoji u Rewind videu, no reakcije nisu bile dobre, ponovo.

Video trenutno ima čak 5 miliona dislajkova a komentatori ga nazivaju dosadnim. Ni tviteraši nisu bili nežniji prema YouTubu.

„Čini se da su ove godine igrali na sigurno i hteli da naprave video koji je toliko dosadan, tako da nemaš nikakav stav o njemu, jer su mislili da takav video niko neće mrzeti,“ kaže jedan tviteraš.

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara. Mnogi smatraju da je video ove godine inkluzivniji i da je u njega uključeno više kreatora iz čitavog sveta, ali i onih koji su tek dobili priliku da prave sadržaj.

Šta vi mislite?

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti