Šta je istina? Izvor blizak Seleni kaže da The Weeknd nije treblo da joj donira bubreg

The Weeknd je definitivno napravio pometnju svojim EP-om i pesmom Call Out My Name, za koju se veruje da je posvećena Seleni Gomez. U toj pesmi Abel otkriva da je želeo da donira Seleni bubreg prošle godine kada joj je život bio u opasnosti, ali mnogi su skeptični kada je taj stih u pitanju.

Kao što verovatno već znate, Seleni je na kraju bubreg donirala njena najbolja drugarica Francia Raisa. Međutim, da li je na listi mogućih donera bio i njen tadašnji dečko? Izvor blizak pevačici kaže da to nije tačno. Strani mediji pišu:

To je samo tekst pesme a on je znao da će privući veliku pažnju. Ali on nikada nije trebalo da donira Seleni bubreg. Naravno, on je bio njen dečko i sigurno mu je prošlo kroz glavu da bi treblo da se testira i da vidi da li se rezultati poklapaju iako su verovatnoće jako male. Ali to nije zapravo uradio.

On dodaje da ček i da je poželeo da se zaista testira, Selena mu ne bi dala.

Osim toga, Selena mu nikada to ne bi ni tražila. Ne bi želela ni da pomisli tako nešto. Bilo joj je jako teško što  je uzela bubreg najbolje drugarice. A bubreg novog dečka?! Nema šanse!

Isti izor je dodao i da njihova veza nikada nije ni bila bajna kao što je delovalo. Kaže da je njemu na prvom mestu uvek bila karijera i da se Selena nakon operacije oslanjala na porodicu i prijatelje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.