[SPOJLERI] ‘The Originalsi’ su se završili’: Voljena braća nisu preživela kraj!

Pažnja – naredni tekst sadrži spojlere poslednje dve epizode The Originalsa

Taj dan je konačno došao – sinoć je emitovana poslednja epizoda The Originalsa, a kraj je ostavio fanove u suzama zbog smrti voljenih likova. 

Zbog šokantnog kraja Vampirskih dnevnika, tj. smrti glavnog lika Stefana Salvatora, bili smo pripremljeni za sličan kraj i u The Originalsima. Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi kakav kraj su nam kreatori pripremili.

U pretposlednjoj epizodi Klas je bio spreman da napravi ultimativnu žrtvu za svoju ćerku tako što će izvući iz nje mračnu magiju koja je ubija, kako bi nakon toga zauvek ubio sebe. Fanovi su se nadali da će u poslednjoj epizodi pronaći neko drugo i srećnije rešenje, ali iz minute u minutu je bilo očigledno da kreatorima to nije na umu. Klausu je namenjeno da umre u poslednjim momentima ove serije kako bi spasio ćerku i svoje najmilije.

Pre nego što je otišao na večni počinak Klas je imao vremena da se oprosti sa svim voljenim ljudima. Tu spada i Caroline, sa kojom je imao još jedan poslednji poljubac. Inače, ovo znači i da je Caroline ostala bez svih svojih epskih ljubavi, jer su i Tyler i Stefan i Klaus poginuli u poslednjim epizodama Vampirskih dnevnika, odnosno The Originalsa. 

Tokom oproštajne večere Mikaelsona, Elijah nam je ulio malu nadu da je pronašao način da spasi Klausa, tj. da se žrtvuje umesto njega. Međutim, ispostavilo se da ima drugi plan. Kao brat koji je svoje postojanje posvetio Klausu, Elijah je shvatio da njegov život bez Klausa nema smisla. Zato je odlučio da se ubije zajedno sa njim.

Tako su u poslednjoj sceni voljena Mikealson braća pokazali pravo značenje Always and Forever-a tako što su jedno drugo proboli srce poslednjim preostalim kolcem od belog hrasta, ostavljajući ceo fandom u suzama.

A šta se desilo sa ostalim likovima?

Hope je obećala ocu da će sa ponosom nositi njegovo prezime. Ona će se uskoro vratiti u Salvatore školu, a njene avanture ćemo gledati u novoj seriji The Legacies. 

Rebekah je konačno dobila svoj srećan kraj. Ona i Marcel će se venčati, ali pre toga će se uputiti u Mystic Folls, gde je čeka lek, uz pomoć kojeg će ponovo postati čovek kao što je uvek želela.

Freya i Keelin su nakon venčanja odlučili i da prošire porodicu. Uskoro će dobiti bebu, a otac bebe će biti niko drugi do Vincenta.

Kol je ostao zaljubljeni Kol. On i Davina će sigurno voditi srećan i ispunjen život.

A na iznenađenje mnogih Nju Orleans više neće biti leglo vampira. Kako namerava da napusti svoj grad zbog Rebeke, Marcel je naredio svojim sledbenicima da urade isto i time zagarantovao miran život stanovnicima ovog zanimljivog grada.

Kakvi su vaši utisci finala? Da li su pisci ispunili sva očekivanja?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.