in

Sve što znamo o novom spin-offu serije Slatke male lažljivice: Originalni greh

Novi spin off je zvanično najavljen

Spremite se: novi spin off serije Slatke male lažljivice sada je i zvanično najavljen!

Tri godine nakon završetka serije Slatke male lažljivice i godinu dana nakon što je otkazan spin-of Perfekcionisti, čini se da ćemo dobiti novu verziju ove kultne serije.

Kako pišu američki mediji, tvorac serije Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa spreman je da stane iza novih epizoda, kao producent i scenarista. Evo šta još znamo o seriji.

Da li se stvarno snimaju nove epizode Slatkih malih lažljivica?

Da! Ovo je potvrđeno 24. septembra 2020. na zvaničnom Instagram nalogu popularne serije. Novi spin off nosiće naziv Slatke male lažljivice: Originalni greh. Pre toga, dobili smo i malu poruku: „Nije to što mislite, ku*cke.“

O čemu se radi u novom spin-offu Slatkih malih lažljivica?

Аko ste mislili da se vraćamo u Rozvud, moаćemo da vas razočaramo. ”Novi grad. Nove tajne. Nove male lažljivice. Nova generacija slatkih malih lažljivica stiže,“ stoji u najavi.

Nova radnja biće smeštena u grad Milvud, gde se pre 20 godina odigrala serija tragičnih događaja odigrala. Sada će tinejdžerke morati da plate za grehove koji su njihovi roditelji počinili u to doba. Serija će imati horor vajb, ali će ostati drama.

Ko igra u novim epizodama Slatkih malih lažljivica?

Prve uloge predstavljene su 5. jula 2021. godine. U pitanju su Chandler Kinney (levo) i  Maia Reficco (desno).

Chandel tumači ulogu Tabby, koja je ambiciozna rediteljka i ljubiteljka horor filmova. Ali, kao i ostale lažljivice – i ona krije tajnu.

nadobudni režiser i ljubitelj horor filmova. Kao i ostali Mali lažovi, Tabi krije tajnu.

Pevačica i glumica Maia Reficco je Noa, vredna ali maliciozna zvezda, koja naporno radi na tome da joj život vrati u normalu posle leta provedenog u pritvoru za maloletnike.

Da li ćemo gledati poznata lica u spin-offu Slatkih malih lažljivica?

Nažalost, nećemo – bar ne da to znamo. Ipak, ne isključujemo da će doći do povezivanja sa drugim serijama – nove Lažljivice pišu tvorac Riveradala, Roberto Aguirre-Sacasa i Lindsay Calhoon Bring – njih dvoje su zajedno radili na seriji Sabrina.

Gde će se emitovati spin-off Slatkih malih lažljivica?

Nove epizode Slatkih malih lažljivica fanovi u Americi moći će da gledaju na striming servisu HBO Max, a još uvek nema informacija da li će serija biti dostupna na HBO GO servisu kod nas.

Originalna serija emitovala se sedam sezona, od 2010. do 2016. godine, a uz dva spin-ofa bila je jedna od serija koje su definisale čitavu generaciju.

Hoćete li gledati nove Slatke male lažljivice?

1 komentar

Napiši nam šta misliš

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *