Skandal u porodici Kardashian: Kendall bila sa dečkom Kylie Jenner?!

Jedan od najsočnijih tračeva koji kruži Holivudom ovih dana je navodna tvrdnja, da je Kendall Jenner spavala sa Travisom Scottom – dečkom Kylie Jenner – pre nekoliko godina. Prema rečima neimenovanog izvora, Kylie je besna i izjavila je da je Kendall za nju mrtva!

Navodno „romantično veče“ u kojem je Kendall spavala sa Travisom dogodilo se 2015. godine, a kako je popularni američki tabloid preneo, Kylie je previše besna, podjednako na oca svog deteta, ali i na sestru koja joj je zabila nož u leđa!

Kako je tabloid preneo, Kylie je bila ta koja je saznala za ovaj skandalozan događaj tako što je pronašla Kendalline gole fotografije u Travisovom telefonu, zajedno sa prepiskom koja datira četiri godina unazad.

Kylie je pronašla fotografije ali i dopisivanje, crno na belo“ , odaje izvor. „Kendall je mrtva za nju!

Kako je izvor dalje naveo, ovo saznanje je duboko potreslo Kylie obzirom da se već dugo vremena jako trudi da izgradi ponovni odnos sa Travisom, ali i da nađe snage da mu oprosti i ponovo veruje, nakon razlih glasina da se dopisivao, ali i viđao sa drugim ženama.

Čini se da najmlađa milijarderka na svetu ima sve – osim odanih ljudi oko sebe.

Podsećamo, prošlo je samo mesec dana od kako je Kylie saznala da je njena najbolja prijateljica Jordyn Woods bila razlog raskida veze Khloe Kardashian i Tristana Thompsona.

Ipak, koliko god ova vest delovala uzbudljivo i privlačila pažnju, radi se o običnoj neslanoj šali tabloida koji je celu priču u potpunosti izmislio.

Menadžer Kylie Jenner već je kontaktirao drugi poznati magazin u Americi i naveo da je sve potpuna laž, kao i da nikakvi konkretni dokazi za ovo ne postoje.

On striktno stoji iza svojih reči da do seksualnog kontakta Kendall i Travisa nikada nije došlo, kao i da pomenuti izvor ne postoji.

U prilog ovome ide i to što su Kylie, Travis i njihova jednogodišnja ćerka Stormi viđeni zajedno u gradu, nakon čega su otišli u skupoceni restoran u kome su proveli ostatak popodneva.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.