in ,

Sve što znamo o drugoj sezoni serije „Euforija“

Zendaya nas je opčinila

U junu 2020. godine, na HBO je stigla serija Euforija, za mnoge šokantna i nepredvidiva, a opet bolno realna.

Kroz osam epizoda pratili smo priču Rue, 17-godišnje devojke koja je zavisna od narkotika (a koju glumi Zendaya.) No, njen odnos sa drogom bio je ove provokativne tinejdžerske serije, koja je brzo postala hit širom sveta, ne samo zahvaljujući odličnoj glumačkoj postavi (a i glumi!) već i saundtreku sa Billie Eilish, Migosom, Dojom Cat i Lizzo i pesmama koje su se savršeno uklopile u seriju.

Serija je donela i nagradu Emmy glavnoj glumici: Zendaya je 21. septembra 2020. godine osvojila Emmy za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji. Time je postala najmlađa osoba kojoj je ovo ikada pošlo za rukom i tek druga crna žena koja je osvojila nagradu u ovoj kategoriji.

Mnoge provokativne scene bile su previše za osetljive oči roditelja širom sveta: pisale su se peticije da se serija ukine, a ipak, HBO je odlučio da je obnovi za drugu sezonu. Pa, kada ćemo je gledati?

Kada izlazi druga sezona serije „Euforija“?

Snimanje druge sezone počelo je u martu 2020. godine, odmah nakon što su scenaristi razvili priču. Ipak, zbog globalne pandemije virusa COVID-19, snimanje je moralo da bude obustavljeno, pa se ne zna kada će se nastaviti. Pretpostavka je da se premijera serije neće dogoditi pre 2021. godine, ukoliko se situacija širom sveta uskoro promeni.

O čemu se radi u drugoj sezoni serije „Euforija“?

Kao što smo već rekli, priča prati grupu tinejdžera u srednjoj školi, koji se trude da izađu iz zone komfora, što im donosi različita iskustva, neka lepa, neka manje lepa.

Prva sezona završava se prilično otvoreno, što znači da je nastavak bio očigledan i to su svi imali u vidu. U ovom trenutku ne zna se ništa o radnji druge sezone.

Ko glumi u drugoj sezoni serije „Euforija“?

Za sada zvanično znamo da će rolu Rue reprizirati Zendaya. Ali, to ne znači da nećemo gledati i ostatak glumačke ekipe. U prvoj sezoni igraju Hunter Schafer (Jules Vaughn), Maude Apatow (Alexis Howard – Lexi), Angus Cloud (Fezco O’Neill), Eric Dane (Cal Jacobs), Alexa Demie (Madeleine Perez – Maddy), Jacob Elrod (Nathaniel Jacobs – Nate), (Barbie Ferreira (Kat), Nika King (Leslie Bennett), Storm Reid (Gia Bennett) i Algee Smith (Christopher McKay).

Podsetite se trejlera za prvu sezonu.

Seriju „Euforija“ u Srbiji i regionu možeš da gledaš na striming servisu HBO GO.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *