in

LOVE!LOVE!

Selenina nova modna kombinacija je inspirisana njenim životom

Selena Gomez možda još uvek ne namerava da objavi novu muziku, ali zato vredno radi kada su njene modne kolekcije u pitaju. Nakon divnih kupaćih kostima, pevačica je nedavno predstavila još jednu kolekciju sa Pumom.

Njena nova kolekcija obuhvata niz odevnih kombinacije osmišljenih za putovanja i sportske aktivnosti. Sel kaže da je ovu liniju inspirisao njen život.

Ono što mi se najviše sviđa jeste što krije različite delove moje istorije. Grafike pokazuju lokacije koje drže posebno mesto u mom srcu, moje tetovaže i moj identitet.

Neke od skrivenih poruka u odevnim kombinacijama uključuju i koordinate Seleninog rodnog grada u Teksasu, boje uzete sa fotografije zalaska sunca koju je sama uslikala i tetovaža koju je uradila inspirisana serijom 13 Reasons Why – tačka-zarez znak koji se koristi kao simbol protiv samoubistva i drugih mentalnih problema i predstavlja izbor za početak novog poglavlja u životu.

Selena je prvi put izbacila svoju kolekciju u saradnji sa Pumom prošle godine, nakon što je 2017. postala ambasador. A kombinacije iz njene nove kolekcije pogledate u galeriji gore.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Agencija potvrdila raspad k-pop grupe

J-Hope i Jimin donirali novac za siromašne učenike