Selena još više podstakla glasine da je ‘Back to You’ o Biebsu: ‘Ovo jeste lična pesma’

Selena Gomez nas je juče oduševila novom pesmom pesmom Back to You. Iako pesma zvuči odlično Sel je za 17 sati sakupila samo 1.9 miliona pregleda. Pesma nije stekla pažnju kakvu su svi očekivali, ali se zato i dalje polemiše da li su stihovi namenjeni Justinu Bieberu.

Još od kada je rekla da se pesma zove Back To You, momentalno su se pojavili članci na portalima da Selena PONOVO snima pesmu o vezi sa Justinom Bieberom. Iako su mnogi sumnjali da je to stvarno slučaj, jer je pesma pre svega namenjena za soundtrack serije 13 Reasons Why, Sel je na nekin način priznala da to jeste tačno.

Ona naravno nije direktno rekla da je pesma o Justinu Bieberu, ali je priznala da jeste lična.

Prva pesma koju sam snimila za 13 Reasons Why je bila baš za seriju. Ali ova pesma je posebna. Želela sam predivnu poruku na komplikovani način, ali da bude zanimljivo. Mislim da je Back to You pre svega moj specijalan projekat, ali sam htela da ga dam drugoj sezoni.

Na ovaj način Selena je priznla da je pesma lična, a kako tekst numere uključuju i stihove: „If I could do it all again / I know I’d go back to you. Whats’s the point of hiding? / Everybody know we’ve got unffinished bisness (Kada bih mogla sve da uradim ponovo, znamo da bih se vratila tebi. Koja je poenta sakrivanja, svi znaju da imamo nezavršena posla)“, javnost je ubećena da je pesma zaista o Bieberu.

Šta vi mislite?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.