Selena Gomez završila u psihijatrijskoj ustanovi nakon nervnog sloma

 

Na AMA ove nedelje nedostajala je jedna velika zvezda – Selena Gomez. Zapravo, poznta pevačica već neko vreme nije viđena u javnosti, a nije se čak ni oglasila na društvenim mrežama kada je izašao spot za njenu novu pesmu Taki Taki, zbog čega su novinari rešili da ispitaju stvar. Ispostavilo se da je pevačica u poslednje dve nedelje imala zdravstvanih preblema koji su uticali i na njeno duševno stanje.

Naime, kako saznaje TMZ, a potvrđuje People magazine, pevačica je pre dve nedelje prvi put hospitalizovana zbog smanjenog broja belih krvnih zrnaca, što je najverovatnije posledica transplatacije bubrega. Ona je otpuštena nakon par dana, ali je bila primorana da se vrati prošle nedelje zbog istog problema.

To je jako uticalo na pevačicu zbog čega je doživela nervni slom. Izvori kažu da je insistirala da je puste napolje iako su doktori izričito rekli da ne sme. Zbog toga je poludela i bukvalno počela da čupa infuzije iz vena.

Ona je zbog toga primljena u psihijatrijsku ustanovu gde dobija DBT terapiju, tj. dijalektičnu bihejvioralnu terapiju, koja se obično daje osobama sa graničnim poremećajem ličnosti ali i osobama koje su sklone opasnim ponašanjem kao što su samopovređivanje, namera da se počini samoubistvo ili zloupotreba psihoaktivnih supstanci.

Čim je vest objavljena, Twitterom se proširio trend #PrayforSelena, kojim su fanovi iskazali svoju podršku pevačici.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.