Selena Gomez sigurna: ‘Justin Bieber je onaj pravi. Udaću se za njega’

Kako smo juče dobili vest da su Selena Gomez i The Weeknd raskinuli, javnost samo čeka trenutak kada će se poznata pevačica vratiti bivšem dečku Justinu Bieberu. Iako možda deluje drugačije, brojni izvori ističu da su Selena i Justin i dalje samo prijatelji, ali izgleda da će se to uskoro promeniti.

Naime, izvori bliski Seleni Gomez kažu da pevačica odavno nije bila toliko srećna kao sada kada se ponovo druži sa Biebsom. Ona je sigurna da je sve ovo znak da je njoj i Justinu suđeno da budu zajedno.

‘’Bez obzira šta se dešava i gde ih život odvede, Selenino srce uvek nađe put da se vrati Justinu. Oni zaista vole jedno drugog, iako svaki put kada pokušaju da budu zajedno veza se završi raskidom. Ipak, Selena veruje da im je suđeno da budu zajedno i da je Justin njena srodna duša. Veruje da je njihov problem u prošlosti to što su se upoznali kada su bili mladi i nezreli’’

Isti izvor je dodao i da je samo pitanje vremena kada će se Justin i Selena pomiriti i smatra da će ovog puta veza uspeti. Drugi izvor dodaje i da je Selena uvek verovala da će se udati za Biebsa.

‘’Selena se uvek nadala da će se udati sa Justina. Ona je slaba na njega. On joj je prva ljubav. Zbog bolesti drugačije gleda na život. Porodica joj je na prvom mestu, pa želi da se uskoro uda i ostvari sve one bitne ciljeve u životu. Naučila je koliko je vreme bitno. Ako želi srećan kraj sa Justinom, zna da on mora da se desi sada’’

Šta vi mislite da li će Jelena ovog puta opstati?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.