in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Selena Gomez pomogla zemljama Balkana, donacije skočile za 99%

možda ne voli da deli privatan život sa ostatkom sveta, ali je uvek glasna kada su društveni problemi i dobrotvoran rad u pitanju. Ona je prošle godine počela aktivno da pomaže A21 organizaciji, a rezultati su zadivljujući.

Naime, prema novim podacima, samim tim što je mlada pevačica stavila link ove ortanizacije na svom Instagram profilu, i što s vremena na vreme govori o svom radu sa A21, donacije su skočila za neverovatnih 99%.

Izvor ističe i da je u mestima koje je Selena posetila sa A21, a to su Bugarska, Grčka i Tajland, seksualna eksplotacija umanjena u odnosu na 2017. godinu.

A21 je australijska nevladina organizacija koja se bori protiv trgovine ljudima. Operativna strategija kompanije je pronalaženje, spašavanje i obnavljanje života žrtvama trgovine ljudima, navodi se na njihovom sajtu.

Gomezova ne priča često o svom radu sa ovom organizacijom, ali je u intervjuu za Elle otkrila da sa njima sarađuje od marta prošle godine:

Nisam želela da odmah počnem da pričam o tome. To je izvan moje zone komfora. Morala sam prvo u potpunosti da se upoznam sa tom temom. Ne želim da ljudi na ovo vide kao na još jednu dobru stvar koju radi poznata ličnost. Ali ne mogu da ćutim na ovu temu. Sama ideja trgovine ljudima za mene je strašna.

U istom intervjuu je otkriveno da je u jednom periodu Selena volontirala pet dana u nedelji kako bi upoznala što više žrtava.

Komentari

Ostavite odgovor

Loading…

0

Komentari

komentara