Selena Gomez okrutno o društvenim mrežama: To nas uništava

Iako je mnogi i dalje smatraju kraljicom Instagrama, Selena Gomez prznaje da nije ljubitelj društvenih mreža, što se i da videti po njenim retkim objavama. A više o tome je progovorila tokom intervjua u Kanu.

Naime, pevačica je javno izrazila zabrinutost za svoju, ali i mlađu generaciju, zbog nezdrave izloženosti društvenih mreža.

Društvene mreže su grozne za moju generaciju. Razumem ja da je dobro imati platformu, ali me jako plaši kada vidim koliko su mlade devojke i momci izloženi. Oni nisu svesni kakve su vesti i šta se dešava okolo. Ne bih da kažem da ih to čini sebičnim, jer zvuči loše, ali je definitivno jako opasno, jer ljudi ne dobijaju pravu informaciju.

Ona dodaje i da su stvari otišle toliko daleko, da je već nemoguće drastično popraviti stvari. Kao neko ko ne ih ne koristi tako često, kaže da svaku objavu objavi uz dobru nameru.

Ja sam jako zahvalna jer imam svoju platformu, jer tako mogu da delim stvari koje mi znače. Ne izbacujem mnogo onih besmislenih slika. Kada objavljujem, želim da to ima nameru i poentu.

Za kraj, Sel je podelila mali savet fanovima pa je rekla da bi trebalo dobro da odrede kada treba koristiti društvene mreže a kada ne

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.