Selena Gomez: Kod psihijatara sam shvatila da je ranjivost moja vrlina, a ne mana

fb
tw
wa
tg

Nakon višegodišnje borbe sa zdravstvenim problemima, ali i tabloidima koji su je u stopu pratili, Selena Gomez albumom Rare uspela je da se vrati u medije onim što najbolje radi – muzikom.

Mlada pevačica inspričala je u intervjuu za magazin Billboard koliko joj je album Rare pomogao da pronađe lični mir.

“Želela sam da snimim album koji će naterati ljude da nešto osete. Bilo da im pomogne kroz tešku vezu ili da im povrati samopouzdanje ili da se zabavljaju uz njega. Album ima više slojeva i drago mi je da ovako zvuči, nakon četiri i po godine,” rekla je Selena.

Uprkos tome što je zadovoljna finalnim proizvodom, kaže da snimanje ovog albuma nije bilo ni malo lako.

Jedna od težih pesama bila joj je Vulnerable (Ranjiva), na kojoj se sasvim ogolila. Ova numera pevačici je jedna od omiljenih.

“Pesma govori o tome kako sam postala ogorčena, nakon što su me životne prilike istrošile. Bila sam ogorčena i prazna. Nisam dugo ništa osećala,” ispričala je i onda zahvalila psiho terapijama na tome što se sada oseća bolje.

“Idem na terapije, pričam o svemu kroz šta prolazim. Tamo sam shvatila da je ranjivost moja vrlina, a ne mana, kao što sam ranije mislila. I kada smo počeli da radimo na pesmi, od toga sam počela. Ako ti dam celu sebe, možeš li to podneti. Ako ne, ja ću i dalje ostati svoja, samo ti nećeš biti u mom životu,” otkriva pevačica.

No, nije joj samo ova pesma bila okidač, već i mnoge druge, zbog čega je dugo čekala da ga objavi.

“Pesme mi imaju drugačije značenje sada nego kada sam ih snimala. I to je razlog zbog kog sam čekala. Nisam želela da me trigeruju iste stvari – želela sam da iz sebe izbacim ono što sam osećala i da to proslavim. To se i dogodilo,” objasnila je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.