Selena Gomez: Bila sam zaljubljena u kolegu, a morala da poljubim njegovog brata

Svi odavno znamo da je jedna od prvih uloga koju je Selena Gomez imala u seriji The Suite Life of Zack and Cody, ali ovo iskustvo joj je bilo jedno od najgorih u životu – iz više razloga.

U trenutku kada je dobila ulogu, Selena je bila ludo zaljubljena u Colea Sprousa – baš onako kako mlada devojka može da bude zaljubljena.

„Bila sam opsednuta tom serijom i mislila sam da ćemo svi mi biti zajedno jednog dana,“ priznala je ona u nedavnom intervjuu. Ipak, kad je trebalo da ga upozna saznala je grozne vesti: po scenariju za epizodu u kojoj je igrala, trebalo je da poljubi njegovog brata Dylana.

„Poljubila sam njegovog brata, a nisam poljubila njega,“ rekla je. „To mi je bio prvi poljubac. Jedan od najgorih dana u mom životu,“ ispričala je.

Inače, Selena je nedavno otvoreno govorila i o borbi sa bipolarnim poremećajem, u kojoj joj pomaže DBT – dijalektička bihejvioralna terapija ponašanja.

„Možete da nađete način kako da živite s tim. Kada jednom to shvatite, nestaje strah da priznate ljudima da imate dijagnozu“, rekla je.

Navela je i da je otkako ide na terapije primetila značajne pomake u svom mentalnom zdravlju, ali i načinu razmišljanja.

„Zaista sam zadovoljna onim što jesam. Zahvalna sam što sam zakoračila u 29. godinu, jer sam samo pre dve godine bila potpuno drugačija. Sad sam bolje“, kazala je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.