in

Sara Jo nastupila na World Prajdu u Kopenhagenu: Pogledajte nastup

Srpska pop zvezda Sara Jo našla se među odabranim izvođačima koji su nastupili na zatvaranju ovogodišnjeg World Prajda u Kopenhagenu, održanom u subotu, 21. juna 2021. godine.

Ovo je bio prvi put da neko iz Srbije nastupa na ovako značajnoj manifestaciji, a ujedno je i uvod u EuroPride 2022 koji će se održati u Beogradu u septembru 2022. godine.

„Kada je usledio poziv da nastupim na World Prajdu u Kopenhagenu bila sam počastvovana i srećna što ćemo zajedno moći da pošaljemo poruku ljubavi i pozovemo ljude iz celog sveta da dođu u Beograd na EuroPride sledeće godine“, rekla je Sara Jo.

Pored svojih hitova Bez sna, Mili, mili Nemam vremena za to, Sara je izvela i nekoliko stranih hitova, a scenski nastup bio je upotpunjen kostimom koji potpisuju mlada dizajnerka iz Srbije Nina Mandić.

Sarin nastup pogledajte od 2:17:19.

Sari su se na sceni pridružile i dreg kraljice iz Beograda, Alex Elektra i Dita Von Bill.

Sara je poznata kao javna ličnost koja je koja je svojim radom, borbom, solidarnošću i javnim zagovaranjem dala doprinos poboljšanju položaja LGBTI+ osoba, zbog čega je 2019. godine i proglašena za kumu beogradskog Prajda.

EuroPride 2022 održava se od 12 do 17. septembra 2022 u Beogradu, koji će te godine biti prestonica svih evropskih prajdova.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *