Sada je zvanično: Little Mix su najbolja ženska grupa decenije

Little Mix su pored Fifth Harmonyja, CNCO-a i BTS-a najpopularnije grupe na svetu. U njihovim hitovima smo uživali cele proše godine, a devojke sada mogu da se pohvale i da su zvanično najuspešnija ženska grupa decenije, što nije mala stvar.

Zemlje Balkana možda nisu imale priliku da svedoče magiji Glory Days turneje, ali ove devojke su u 2017. godini imale čak 75 uspešnih koncerta, zbog čega su zaradile čak 43 miliona dolara. Glory Days je sada i zvanično najbolja turneja ženske grupe ove decenije. Rekord su do sada držale legendarne Spice Girls, koje su u 2014. godini povratničkom turnejom zaradile 31. milion dolara.

Ali ne samo to, Glory Days je takođe i peta najbolja turneja ikada kada su u pitanju ženske grupe. Ispred njih se nalaze samo The Spice Girls, Destin’y Child i TLC, a zauzela je i šesto mesto na listi najbolje ženske turneje u 2017. godini. Ispred njih na ovoj listi se nalaze Britney Spears, Adele, Ariana Grande, Lady Gaga i Celine Dion, koja se nalazi na samom vrhu zaradivši čak 101 milion dolara.

Svaka čast devojka!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.