Sada je zvanično: Justin Bieber i Selena Gomez su zajedno

Samo je bilo pitanje vremena kada ćemo dobiti ovakvu vest, a sada je i zvanično potvrđeno – Justin Bieber i Selena Gomez su ponovo zajedno. Jelena se vratila!

Od kada su počeli da se druže i javno provode vreme zajedno, fanovi su znali da se između popularnog pevača i pevačice dešava nešto više od običnog prijateljstva kako se prenosilo u medijima. A sada smo dobili i zvaničnu potvrdu od izvora bliskom paru, koji je za US Weeky izjavio:

“Selena i Justin su se pomirili. Selena i The Weeknd su jednostavno završili sa vezom. Nije bilo drame i nije bilo zbog Justina. Ali Selena je uvek gajila osećanja prema Justinu. Njeni prijatelji joj poručuju da bude oprezna jer se oseća odlično nakon operacije. Ne žele da bilo ko negativno utiče na nju i njeno raspoloženje. Naročto ne Justin“

Zanimljivo je i to što on nije jedini izvor koji je potvrdio njihovu vezu. Zajednički prijatelj se oglasio iza Hollywood Lives, i otkrio da iako se ponovo zabavljaju, Justin i Selena ne žele ništa da ozvaniče čak ni prijateljima. Ne žele da brzaju sa vezom, jer im je stalo da ovog puta ona uspe. Dodaje i da je jedan od razloga zbog čega ‘kriju’ da su se pomirili i to što ne žele da ispadne da je Selena tako brzo prebolela Abela.

Hmmm… Sada nas još samo zanima i da li će se zajedno pojaviti na American Music Awardsu!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.