Ruža Rupić o Baki Prasetu: Krivo mi je što mu to rade, da nije javna ličnost, o tome se ne bi pričalo

Ruža Rupić stala je u odbranu Bogdana Ilića, Bake Praseta, nakon što je youtuber priznao da je spavao sa maloletnom devojkom.

U intervjuu za sajt Nova, Ruža je najglasila da joj je krivo što se Baki ova situacija dogodila, kao i da je tu za njega.

„Krivo mi je, jer da nije javna ličnost i da nije na meti, o tome se ne bi pričalo. Ne verujem da bi to svesno uradio. On je jako inteligentan dečko. Da je znao, sigurno ne bi to uradio, ali desilo se. Neće mu se više ponoviti. Svako uči na svojim greškama. Niko tu devojčicu nije mogao da natera da uradi to,“ rekla je ona.

“On je generalno lep i zgodan dečko. I da nije popularan, dopadao bi se devojkama. Muškarcima iz javnog posla se često nabacuju žene, i to nije tabu tema. Zna se da se to dešava. On da hoće, ko zna šta bi mogao da radi,“ nastavila je.

„Ja ga lično ne osuđujem, ali naravno ne podržavam da devojčice od 14 godina to rade. Nije on uopšte taj tip, da bi to uradio namerno.“ završila je Ruža.

Ona je i sama karijeru počela sa 14 godina, a u intervjuu je navela da su je tada mnogi osuđivali.

„Imala sam puno osuda, imala sam razne komentare. Pre toga sam imala saobraćajnu nesreću, i mene je Jutjub izvukao da ne upadnem u depresiju, spasio me je. Koliko god da je to bio fizički bol, to je i psihički veliki pad, tako da me je Jutjub izvukao,“ objasnila je i dodala:

“Ja to nisam smatrala poslom. Do pre par godina, YouTube mi nije bio posao, već hobi, izduvni ventil, nešto gde mogu da budem svoja, gde imam svoju publiku, bazu. To mi je jako prijalo. Nisam ni znala na početku da ovo može da postane posao i da može da se zarađuje.“

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.