R5 više ne postoje: Upoznajte dvočlani sastav The Driver Era

fb
tw
wa
tg

Ako pratite popularni bend R5 na društvenim mrežama, onda ste možda primetili da su promenili svoje ime u  The Driver Era i obrisali apsolutno sve stare objave. Pitanje je šta ovo znači.

Naime, došlo je do velike promene u ovom sastavu. The Driver Era, je zapravo nova era R5-a, i njega će činiti samo dva člana. Ross i Rocky Lynch će pisati i sastavljati većinu pesama, a još uvek nismo dobili obaveštenje da li će i kakvu će ulogu imati preostali članovi starog sastava, tj. Riker i Rydel Lynch i Ellington Ratliff.

Međutim, Ross želi da znate da ovo ne znači kraj R5-a, jer na kraju krajeva, oni su porodica pa ćete ih često viđati zajedno. U njegovom pismu fanovima između ostalog piše i:

Jako sam uzbuđen jer želim da vidite šta vam spremamo. Ako nastavite da nas podržavate, a znam da hoćete, nećete se razočarati. Nakon svih ovih godina i uspomena koje delimo, hajde da stvorimo nove. Hvala vam i volim vas.

Ono što je posebno zanimljivo jeste razlog zbog kojeg su se odlučili za ovakvu promenu. Naime, ako čitate između redova citata koje su objavljivali na društvenim mrežama, deluje kao da su se odlučili za drastičnu promenu jer nisu zadovoljni uspehom koji je R5 postigao. Na njihovim profilima možete pročitati citat Ajnštajna:

Ludilo je raditi istu stvar iznova i očekivati drugačije rezultate.

… ili citat Linkolna:

Ja sporo pešačim, ali nikada ne idem unazad.

Iako je puno fanova uzbuđeno zbog ove nove ere, no čini se da su mnogi odlučili da ih ipak otprate sa Instagrama, pa njihov profil danima gubi pratioce.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.